La Diputació de Tarragona convoca el 13è Premi Iniciativa Medi Ambient per a projectes impulsats per ens locals de la demarcació

05/06/2017 - 15:44

Amb una dotació de 3.000 euros, el certamen premiarà la innovació en l'àmbit del desenvolupament sostenible

Els ens locals del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre que hagin impulsat projectes capdavanters i innovadors en desenvolupament sostenible ja poden presentar la seva candidatura a la tretzena edició del Premi Iniciativa Medi Ambient convocat per la Diputació de Tarragona. Aquest guardó reconeix i premia anualment projectes en àmbits com els residus, el medi natural, l'urbanisme, el paisatge, l'energia o l'aigua.

El premi compta amb una dotació econòmica de 3.000 euros i els ens locals que estiguin interessats a participar en aquesta convocatòria ja poden presentar els seus projectes fins al 15 de setembre. El jurat seleccionarà un guanyador i un màxim de tres accèssits entre els projectes participants. Les bases del certamen es poden consultar a la seu electrònica de la Diputació de Tarragona.

Un projecte de neteja i adequació de 24 camins ramaders a la Fatarella va ser el guanyador de l'anterior edició del Premi Iniciativa Medi Ambient que impulsa la Unitat de Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori de la Diputació de Tarragona. També va rebre una menció especial l'itinerari de natura i cultura Arrelats de Vimbodí i Poblet, una ruta que es configura a l'entorn d'una quinzena d'arbres singulars del municipi.


 

Categories: 
Municipis: 
TarragonèsTarragona
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Injuve reconeix la Conselleria de Joventut amb la distinció de 'Bona Pràctica' del projecte Climactives

Article

Els i les joves tarragonines calculen la petjada de carboni per frenar els efectes del canvi climàtic. L’alumnat ha incorporat mesures individuals i per al mateix centre per reduir la petjada ecològica.

Notícia

Una quinzena de centres educatius presenten els seus projectes per una Tarragona sostenible.

Butlletí