La flota dels Agents Cívics de B:SM totalment electrificada

Tres noves motos d’enduro completen la flota elèctrica
14/05/2018 - 08:19

La flota de vehicles Agents Cívics de Barcelona de Serveis Municipals (B:SM) es completa amb 3 motos d'enduro de la marca Volta que es sumen a les 6 motos d'Scutum i al cotxe Renault Zoe, en funcionament des del passat novembre. D'aquesta manera s'ha aconseguit electrificar el 100% de la flota un any abans del termini previst.

La moto és la Volta BCNForest té una capacitat energètica de la bateria 3 – 4 kWh i una autonomia 100km, el que li proporciona una autonomia molt elevada.  i que pot carregar-se al 100% en un temps de 2 hores.
 
Menys contaminació, més estalvi

El procés d’electrificació de la flota de Barcelona de Serveis Municipals (B:SM) va començar al 2016 i, actualment, 69 de les 109 motos de les que disposa l’empresa ja són elèctriques. La substitució progressiva de la flota fa palesa l’aposta ferma de B:SM per la mobilitat elèctrica, un sistema sostenible que contribueix a la millora de la mobilitat, a la reducció d’emissions de CO2, a la disminució del soroll i que, en definitiva, fomenta el respecte pel medi ambient. Està previst que al primer trimestre del 2019, la flota de motos de B:SM estigui totalment electrificada.

Tecnologia catalana

Volta Motorbikes és una empresa de Figueres fundada al 2010 amb l’objectiu d’incorporar tecnologies respectuoses amb el medi ambient a les motocicletes i aportar solucions als problemes de contaminació. Al 2017 ha estat guardonada amb el premi “Red dot award”, a la cateogira de mobilitat, pel seu disseny aplicat a la motocicleta.

La resta de motos de la flota són l’empresa SILENCE by Scutum, empresa catalana nascuda al 2011 amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida a les ciutats amb vehicles innovadors 100% sostenibles. La companyia es dedicada al disseny, desenvolupament i fabricació de scooters elèctrics de 2 i 3 rodes, una alternativa real i eco-responsable amb un producte totalment adaptat a les necessitats del mercat. 


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Fa 10 dies que treballa a la ciutat, i és la plasmació del concepte de ciutat verda del seu propietari, en Syed Junaid

Article

Barcelona Cicle de l’Aigua SA (BCASA) ha adquirit 15 nous vehicles per renovar el seu parc mòbil, 13 furgonetes 100% elèctriques i 2 vehicles SUV híbrids destinats, aquests últims, a l’atenció del servei de guàrdia de 24 hores/365 dies. 

Acte
06/10/2018

Butlletí