La PINYA, una Barcelona més sostenible

Font: Ajuntament de Barcelona
01/06/2016 - 16:52

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient es torna a organitzar la PINYA, les jornades de portes obertes dels membres de la xarxa de Barcelona + Sostenible.

La PINYA és una proposta d’acció conjunta de la xarxa de B+S per donar a conèixer la tasca que duen a terme els membres que en formen part a la resta d’organitzacions de la ciutat i a la ciutadania. Se celebra entorn el Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny) i enguany els dies 3, 4 i 5 de juny.

A Sant Martí la Cooperativa Alencop i Cool Recycling s’han sumat a aquesta iniciativa  i obren les seves portes per a que la ciutadania conegui el seu treball.

El divendres 3 de juny, la Coooperativa Alencop (c/ Santander, 42, local 34) obre les portes del seu local i de 17h a 19h ofereix una xerrada gratuïta sobre les 15 curiositats dels RAEE (Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics).

El diumenge 5 de juny, Cool Recycling (c/ Amistat, 30) ofereix un taller de reciclatge creatiu, familiar, d’una hora i mitja de durada on podreu transformar un residu domèstic en un objecte de profit. El cost de l’activitat és de 6€ per persona.

Les entitats i empreses de la xarxa Barcelona + Sostenible celebren d’aquesta manera  el Dia Mundial del Medi Ambient:  Visites guiades, exposicions, tallers i xerrades sobre sostenibilitat són algunes de les moltes activitats que es duran a terme durant les tres jornades de portes obertes.


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Notícia

Els 15 projectes de les Subvencions pel Clima d’enguany es van donar a conèixer en una jornada on van poder fer contactes entre les persones referents i treballar plegades per construir una ciutat més sostenible.
 

Article

La Conferència "Tinguem Cura del Planeta" celebra la seva 10a edició reivindicant el paper decisiu del jovent per transformar el món.

Article

Finalitzada l’última actuació en tres túnels de la ronda de Dalt, amb la substitució de 1.370 punts de llum
La renovació d’aquest enllumenat suposa un estalvi d’1.589.915 kWh/any, que equival al consum anual de 220 habitatges


 

Butlletí