La restauració de l'abocador del Garraf

Font: CCMA

22/06/2018 - 11:56
 

 

L'abocador del Garraf ha estat una de les agressions més dures del massís. La vall d'en Joan, colgada d'escombraries portades durant dècades viu una restauració. En aquest programa de ràdio, conduït pel meteoròleg Francesc Mauri s'analitza l'estat actual i les accions futures amb Eloi Badia, regidor de Presidència, Aigua i Energia de l'Ajuntament de Barcelona i vicepresident de Medi Ambient de l' Àrea Metropolitana de Barcelona i Carles Vàzquez, director de Neteja i Gestió de Residus de l'Ajuntament de Barcelona.


 

Categories: 

Relacionats

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Article

Els veïns i veïnes de Parets del Vallès ja poden demanar el servei de recollida de mobles a domicili a través de l’App Parets.

Article

Torna el R-Ciclajoguina, la campanya de reciclatge de joguines amb components electrònics. Va dirigida a nens i nenes d’educació primària de totes les escoles de la ciutat.​

Butlletí