L'ACCD destina 5,4 milions d'euros per inicipatives de cooperació i educació per al desenvolupament

Aquest 12 de setembre s'han publicat al DOGC les convocatòries 2011 de subvencions de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD)
Redacció
12/09/2011 - 00:00

Les subvencions de l'ACCD destinades a donar suport a projectes en l'àmbit de la cooperació al desenvolupament i a accions d'Educació per al Desenvolupament.

Les convocatòries, mitjançant procediment de concurrència pública i basades en criteris de transparència i igualtat d'oportunitats, esdevenen un dels principals instruments de cooperació dels que disposa l'Agència per donar suport a actuacions encaminades a la promoció del desenvolupament humà sostenible, l'eradicació de la pobresa i la lluita contra les desigualtats, així com l'educació per al  L'educació per al desenvolupament és una estratègia essencial de la cooperació internacional al desenvolupament, ja que contribueix a la consciència social, a la formació i a l'anàlisi crítica de la ciutadania a Catalunya.
L'import dels ajuts pel 2011 és de 5.400.000 d'euros. La convocatòria de projectes de cooperació al desenvolupament està dotada amb 4.000.000 i la d'educació amb 1.400.000 euros.

Les sol·licituds es poden presentar fins el divendres 30 de setembre.
Més informació a la pàgina web de l'ACCD: cooperaciocatalana.cat

Array

Relacionats

Butlletí