L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca inicia una prova pilot amb la col·locació de passos de vianants intel·ligents

10/12/2018 - 17:17

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa una prova pilot que consisteix en la col·locació de passos de vianant intel·ligents per a millorar la seguretat del trànsit. Amb els passos de vianants elevats millora la visió de la persona que creua el carrer, el vehicle ha de reduir la velocitat i és més accessible i còmode per a les persones amb mobilitat reduïda.

Aquests passos estan pintats de color blanc al terra com els tradicionals però incorporen un senyal vertical lluminós.
A més, al terra es col'loquen llums de color vermell que s'il·luminen quan s'aproxima un vianant.

Els dos primers passos de vianants intel·ligents de la ciutat s'estan instal·lant a la carretera de Martorell, que s'està remodelant de manera integral.

Durant les pròximes setmanes també s'instal·laran davant de l'ambulatori de la ciutat i davant de l'Escola Can Salvi.

En el marc d'aquesta actuació, l'Ajuntament també està millorant els passos de vianants de l'avinguda de la Constitució i els està fent elevats.

L'inspector en cap de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca, Jordi Bernat, ha explicat que "amb els passos de vianants elevats millora la visió de la persona que creua el carrer, el vehicle ha de reduir la velocitat i és més accessible i còmode per a les persones amb mobilitat reduïda".


 

Categories: 

Relacionats

Article

La tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Transició Ecològica, Serveis Urbans i Habitatge, Laia Bonet, ha mostrat a Brussel·les el compromís de Barcelona amb la millora de la qualitat de l’aire a la ciutat. Ha estat en el marc d’una reunió amb l’eurodiputat Javi López, ponent del Parlament Europeu per a la revisió de la Directiva de la qualitat de l’aire, i amb François Wakenhut, cap de la unitat de qualitat de l’aire de la Comissió Europea

Article

Impuls de les vies verdes des de les administracions catalanes per fomentar la mobilitat sostenible

Article

BSM es proposa reduir un 40% els desplaçaments en vehicle motoritzat amb el Pla de Desplaçament d’Empresa

Butlletí