Lendi, una aplicació per estendre el consum col·laboratiu

L’eina permet compartir objectes amb els veïns del barri
09/03/2018 - 12:12

Creus que consumim massa? Necessites algun objecte de forma puntual i no t'ho vols comprar? T'agradaria tenir una major connexió amb els veïns del teu barri?

Lendi és una aplicació que vol posar en contacte persones per compartir objectes. A través d’ella pots demanar prestat qualsevol objecte que necessitis a veïns del teu barri. Ara mateix els seus creadors estan realitzant una campanya de crowdfunding per millorar l’aplicació i estendre el seu consum.

Segons els seus creadors, la seva missió es canviar el model de consum per un de més sostenible i donar eines per trobar la felicitat en la qualitat de les relacions humanes, i no en la quantitat de possessions.

A més de compartir objectes, Lendi app t'ajuda a:
- Connectar amb els teus veïns
- Reduir el consum de recursos naturals i la degradació dels ecosistemes
- Reduir les emissions de carboni i el canvi climàtic
- Estalviar diners
- Estalviar espai a casa tevaEls objectius d'aquesta campanya de crowdfunding són:
- Millorar la application actual, afegir noves funcionalitats i aconseguir que es pugui utilitzar en mòbils iPhone i Android
- Augmentar el nombre de persones que intercanvien objectes a través de Lendi
- Expandir la filosofia Lendi


 

Categories: 

Relacionats

Article

La Diputació de Barcelona ha editat un manual per ajudar els promotors de concursos públics d’edificació a incloure i valorar, en termes de sostenibilitat, les propostes incloses en directives vigents, com ara les que fan referència a eficiència energètica, reptes ambientals i consum d’energia quasi zero (nZEB) en les noves construccions.

Article

El nou espai, ubicat al Palau Foronda, pretén ser l’espai referent de la ciutat especialitzat en consum, que treballa en xarxa amb les iniciatives i entitats ja existents, i que incorpora nous serveis d’atenció a les persones consumidores. Acollirà activitats, recursos i propostes des d’una perspectiva de consum amb responsabilitat i consciencia, que es suma a altres serveis municipals que ja treballen amb aquesta línia.

Article

Butlletí