Lendi, una aplicació per estendre el consum col·laboratiu

L’eina permet compartir objectes amb els veïns del barri
09/03/2018 - 12:12

Creus que consumim massa? Necessites algun objecte de forma puntual i no t'ho vols comprar? T'agradaria tenir una major connexió amb els veïns del teu barri?

Lendi és una aplicació que vol posar en contacte persones per compartir objectes. A través d’ella pots demanar prestat qualsevol objecte que necessitis a veïns del teu barri. Ara mateix els seus creadors estan realitzant una campanya de crowdfunding per millorar l’aplicació i estendre el seu consum.

Segons els seus creadors, la seva missió es canviar el model de consum per un de més sostenible i donar eines per trobar la felicitat en la qualitat de les relacions humanes, i no en la quantitat de possessions.

A més de compartir objectes, Lendi app t'ajuda a:
- Connectar amb els teus veïns
- Reduir el consum de recursos naturals i la degradació dels ecosistemes
- Reduir les emissions de carboni i el canvi climàtic
- Estalviar diners
- Estalviar espai a casa tevaEls objectius d'aquesta campanya de crowdfunding són:
- Millorar la application actual, afegir noves funcionalitats i aconseguir que es pugui utilitzar en mòbils iPhone i Android
- Augmentar el nombre de persones que intercanvien objectes a través de Lendi
- Expandir la filosofia Lendi


 

Categories: 

Relacionats

Article
L’aplicació per a web i mòbils permet als consumidors analitzar i comparar l’impacte dels productes en el medi ambient, en la societat i en la salut.
Article

Nova campanya del Consorci del Bages per a la gestió de residus. Reciclar no és una opció. És la teva obligació

Article

Aquest és el 2r vídeo de la sèrie "el consum d'aigua: com fer-ne un ús sostenible" en el que s'explica d'on s'obté l'aigua de boca i què és i com funciona una dessaladora o una potabilitzadora.

Butlletí