Les platges de Viladecans, el tresor de la costa barcelonina

02/09/2018 - 11:12

Viladecans és l'únic municipi de tota la costa barcelonina que pot presumir d'haver obtingut un certificat de 'Platges Verges'.

Aquest guardó distingeix l'esforç per preservar la biodiversitat natural i Viladecans l'ha validat de nou en els més de 1.600 metres de les platges del Remolar i de Cal Francés. 'Platges Verges' és una oportunitat de valorar els esforços dels municipis i entitats des d'un punt de vista ecològic i de preservació del medi.

Aquesta és la novena edició dels guardons 'Platges Verges' organitzat per Ecologistes en Acció de Tarragona i Terres de l'Ebre. El 2018, en total, han estat distingides 21 platges de 10 municipis. En les sis ocasions que Viladecans s'hi ha presentat ha obtingut els guardons corresponents.


 

Municipis: 
Baix LlobregatViladecans
Etiquetes: 

Relacionats

Article

La protecció dels mars i els oceans, així com la prevenció dels impactes ambientals negatius sobre aquests ecosistemes, són l’objectiu principal del Dia Mundial Marítim i la Diputació de València, que a través del seu servei de Medi Ambient treballa durant tot l’any per conservar la qualitat ambiental d’aquests espais, s'ha sumat a aquesta celebració que promociona l’Organització Internacional Marítima (OIM), al si de l’ONU.

Article

Reforma integral de l'Escola El Garrofer. Aquests dies s'estan ultimant els detalls d'unes millores que combinen l'estalvi energètic amb el confort dins de les aules.

Notícia

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha finalitzat les obres del projecte de recuperació i protecció dels sistemes dunars de l’Empordà a diverses platges de Castelló d’Empúries, Sant Pere Pescador, Torroella de Montgrí i Pals, dins dels parcs naturals dels Aiguamolls de l’Alt Empordà i Montgrí-Baix Ter-Illes Medes, els quals formen part, a més, de la xarxa Natura 2000.

Butlletí