Let's Clean Up Europe 2018

12/02/2018 - 20:31

La propera campanya Let's Clean Up Europe tindrà lloc 11,12 i 13 de maig de 2018.

Inscriu accions de neteja a un entorn natural!  Organitza accions neteja a espais naturals de Catalunya de cara a donar resposta a problemes ambientals originats per abocaments incontrolats en boscos, rius, platges, rieres… i conscienciar a la ciutadania de l’efecte dels comportaments incívics.

La campanya Let's Clean Up Europe se celebra els dies 11, 12 i 13 de maig de 2017 a tot Europa!  Més informació a l'enllaç.

Formulari inscripció obert de l'1 al 31 de març (Administracions, associacions, escoles, empreses, universitats, ciutadans)

El Seminari de preparació de la V edició del Let's Clean Up Europe! (que se celebra de l'11 al 13 de maig de 2018) té per objectiu promoure la participació a l'esdeveniment, així com presentar les novetats d'enguany, recursos educatius i acció comuna a Catalunya, i experiències que promouen reduir la generació de residus en el marc d'una operació de neteja promoguda per empreses, associacions i administracions.

Aquest any, l'activitat més novedosa és l'organització de l'Ultra Clean Marathon, idea nascuda de les curses solidàries-sostenibles  “Keep Clean and Run” a Itàlia, amb l'objectiu d'augmentar la conscienciació i mobilització ciutadana, promoure les curses solidàries i sostenibles (“ECO-RUNNER”), el compromís dels esportistes en la cura del medi ambient, així com implicar als diferents agents del territori i aconseguir ressò mediàtic per incrementar l’impacte social de la campanya.


 

Relacionats

Article

Del 2 de novembre al 3 de desembre torna el ‘Renova la teva roba’, una iniciativa que fomenta el consum conscient i responsable i la prevenció de residus donant una segona segona vida a la roba.

Article

El Jordi, el Christian i el Misu han acceptat el Repte Objectiu #Rezero, ho aconseguiran?"

Butlletí