L'exemple de Bodegues Torres per lluitar i adaptar-se al canvi climàtic

11/04/2016 - 09:07

Intervenció d'Albert Bel (Miguel Torres S.A) al DIÀLEG | El canvi climàtic i els nostres vins celebrat el 4 de Febrer del 2016 a la Sala d'actes del casal d'entitats de Sant Sadurní d'Anoia. Moderació: Maria Josep Picó (periodista) i assessorament científic: Francesc Mauri (meteoròleg)


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

Integrar plantes silvestres comestibles en el sistema alimentari pot suposar una estratègia d’adaptació al canvi climàtic. Sota aquesta premissa, les organitzacions Eixarcolant, Tarpuna i Restaurantes Sostenibles, estan duent a terme un projecte per fomentar i facilitar la producció, distribució i consum d'aquest tipus de plantes a Barcelona.
 

Article

El projecte “Horts al terrat”, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, ha rebut el premi Nova Bauhaus de la Unió Europea en una cerimònia que s’ha celebrat a la ciutat de Brussel·les el divendres 12 d’abril.

Article

El reconeixement destaca la sostenibilitat i la inclusió del projecte d’horticultura de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i la votació és oberta a tota la ciutadania.

Butlletí