L'Ultra Clean Marathon, un gran repte esportiu i ambiental que es celebrarà del 13 al 19 de maig a Catalunya.

06/05/2018 - 09:31

Durant 7 dies l’Albert Bosch i la Nicole Ribera, 2 esportistes compromesos amb el medi ambient, correran 7 maratons amb l’objectiu de recollir el màxim de RESIDUS, descobrint entorns de gran valor de casa nostra i conscienciant sobre la responsabilitat i la cura dels ENTORNS NATURALS!

L'objectiu de l'ULTRA CLEAN MARATHON és augmentar la conscienciació i mobilització ciutadana, reduir residus en espais naturals i promoure mesures de conservació de la natura. Alhora, vol fer créixer el compromís de les persones esportistes en la cura del medi ambient, i la promoció de curses i activitats esportives solidàries i alhora sostenibles.

Voleu acompanyar a l’Albert Bosch i la Nicole Ribera en aquest GRAN REPTE?, Ets una escola? Ets una empresa? Una entitat esportiva? Una associació o entitat local? O simplement una persona compromesa amb el medi ambient? Apunta’t al repte!

Consulta les diferents maneres de participar a l'ULTRA CLEAN MARATHON.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Daniel Palou i Cecília Caralt (un matrimoni de mestres amb un nen residents a Cistella, a prop de Figueres) van decidir participar en l'experiència Objectiu #Rezero en un moment en què estaven "al·lucinats" per l'elevat consum de bolquers. Omplien bosses i bosses d'escombraries.

Article

La propera campanya Let's Clean Up Europe tindrà lloc 11,12 i 13 de maig de 2018.

Article

Julita Mañosa i Josep Company (Veïns de Castellar del Vallès) han trobat, traspassada la barrera dels 60 anys, una nova motivació per compartir vivències derivades d'un consum més racional.

Butlletí