Més de 1.300 peces de roba i complements al mercat d’intercanvi de tardor de Temps X Temps

07/01/2019 - 17:05

El passat 23 i 24 de novembre, el Programa Temps X Temps va celebrar com cada tardor el mercat d’intercanvi de roba. Entre els dies 5 i 19 de novembre totes aquelles persones que van decidir participar en aquesta iniciativa comunitària, van poder portar les peces de roba per intercanviar als 6 punts de recollida habilitats. En total unes 140 persones van portar roba, es van recollir més de 1.300 peces i se’n van intercanviar aproximadament unes 800.

Com cada any s’han celebrat dos mercats: un d’infants el divendres 23 de novembre a la tarda a l’escola bressol Els Picarols, amb roba i complements per a infants de 0 a 6 anys, i un altre de general per a totes les edats el dissabte 24 de novembre a la tarda a l’Espai Express. 

En total unes 140 persones van portar roba i se’n van recollir més de 1.300 peces i se’n van intercanviar aproximadament unes 800. Pel què fa a les peces sobrants es portaran al Tam Tam, de la Fundació Trueta.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Nou de cada deu veïns participen en el balanç del primer any des de la implantació de la recollida selectiva porta a porta a Manlleu.

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Article

Els veïns i veïnes de Parets del Vallès ja poden demanar el servei de recollida de mobles a domicili a través de l’App Parets.

Butlletí