Millorar l’aire que respirem (2a part)

15/10/2019 - 17:32

Què han fet les ciutats més avançades per millorar la qualitat de l’aire? Què estem fent aquí? Quant temps cal per millorar-lo? Què han fet Estocolm, Berlín, Londres, Milà, Los Angeles, Xangai o Pontevedra? Latituds s'apropa al tema amb: J. Sunyer, d’ISGlobal; X. Querol, d’IDAEA-CSIC; M. Anxo Fernández Lores, alcalde de Pontevedra; O. Margalef, de la Plataforma per la Qualitat de l’Aire; i R. Riol, de l’Associació per a la Promoció del Transport Públic, entre altres.


 

Municipis: 
Alt Camp

Relacionats

Article
Inici de les proves pilot de l’Aplicació mòbil per a la detecció de zones tranquil·les urbanes

L'entitat Science For Change coordina el projecte pilot SoundCollect, en el que s’està desenvolupant una eina gratuïta de ciència ciutadana que permet el monitoratge de dades del so a les zones urbanes tranquil·les. 

Notícia

Els alcaldes i alcaldesses de l’Arc Metropolità traslladen al Departament d’Acció Climàtica les seves discrepàncies sobre el decret de les Zones de Baixes Emissions

Notícia

La DGT va autoritzar l'ús d'un senyal alternatiu al de les targetes ambientals per a l'accés a una Zona de Baixes Emissions, donant així carta de naturalesa al model de ZBE basat en la reducció de tots els tràfics motoritzats i no només a privilegiar els cotxes elèctrics sobre els de consum fòssil.

Butlletí