Nous cartells per a l'educació ambiental a Premià de Mar

Font: Ajuntament de Premià de Mar
31/03/2016 - 08:32

Diversos arbres de Premià de Mar compten des de fa uns dies amb uns nous escocells formats per petits jardins naturals que van acompanyats d’uns cartells amb informació ambiental.

 

La iniciativa forma part del projecte iniciat des de la regidoria de medi ambient amb  la voluntat d’afavorir l’equilibri natural a través de diversos espais verds i, alhora, incidir en l’educació ambiental de la ciutadania amb diversos cartells explicatius.

Paral·lelament, l’Ajuntament continua treballant en l’esporga d’arbres ecològica basada en l’aplicació de tècniques de mínima intromissió segons les tipologies d’espècies, mida dels exemplars arboris, elements urbans o edificacions properes. Com a part d’aquests treballs i per mantenir l’equilibri forestal, s’està fent una substitució o tala d’alguns arbres que presentaven risc de seguretat a causa de la seva ubicació o de problemes de salut que podien derivar en trencaments de branques o caigudes.

Cal recordar que a primers de març van començar els treballs per a la creació del primer corredor biològic de la vila, un  projecte pioner a la comarca que constarà d’un circuit format per zones verdes naturalitzades i petits ecosistemes que enllaçarà diverses places i carrers.


 

Municipis: 
MaresmePremià de Mar

Relacionats

Article

Un eucaliptus centenari malmès per la sequera és l’eix del nou espai de biodiversitat que Mataró ha dissenyat al Parc Central. Malauradament, es va haver de talar pel risc de caiguda, però encara és font de vida

Article

El Jardí Agroecològic de Barberà del Vallès va acollir la seva primera visita escolar el passat 16 de maig. Va ser l'alumnat de 3r de primària de l’Escola Del Bosc qui va inaugurar aquest espai que neix amb la voluntat de desenvolupar experiències i activitats educatives relacionades amb l’agroecologia i el medi ambient per a la ciutadania, escoles, famílies i empreses.

Butlletí