Nova aplicació per tramitar el bo social elèctric

Font: Diputació de Barcelona i CNMV

30/07/2018 - 08:18

El proper 8 d'octubre finalitza el termini per sol·licitar aquest ajut. Per facilitar que els consumidors sàpiguen si hi tenen dret i el puguin tramitar de forma senzilla, la Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia y la Fundación Civio han creat una aplicació web.

A través d'aquest portal es pot saber si una persona té dret a un descompte en la factura de la llum del 25% o el 40%. En cas afirmatiu, s'expliquen els tràmits de forma senzilla.

Accés a l'aplicació web

 

El bo social d'electricitat és un descompte en la factura elèctrica per a consumidors vulnerables, però milions de potencials beneficiaris es queden sense ell per falta d'informació o per la complexitat del procés. Aquesta aplicació de Civio, en col·laboració amb la CNMC, t'ajudarà a calcular si tens dret al bo social, facilitant a més l'imprès de sol·licitud i els documents a presentar per a que l'hi enviïs a la teva empresa comercialitzadora i que tot el procés sigui molt més fàcil.

Més informació sobre el bo social.


 

 

 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Es tracta de domicilis en situació de vulnerabilitat que han format part d'un programa impulsat per la Diputació de Barcelona per pal·liar la pobresa energètica.

Notícia

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha organitzat tallers d’estratègies per a l’estalvi energètic a la llar dirigit a famílies que es troben en situació de vulnerabilitat.

Article

La iniciativa s’emmarca dins del projecte europeu ASSIST, que busca solucions tècniques i socials per a aquest problema. Prop de 90 professionals podran identificar i gestionar situacions de vulnerabilitat energètica.

Butlletí