Nova aplicació per tramitar el bo social elèctric

Font: Diputació de Barcelona i CNMV

30/07/2018 - 08:18

El proper 8 d'octubre finalitza el termini per sol·licitar aquest ajut. Per facilitar que els consumidors sàpiguen si hi tenen dret i el puguin tramitar de forma senzilla, la Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia y la Fundación Civio han creat una aplicació web.

A través d'aquest portal es pot saber si una persona té dret a un descompte en la factura de la llum del 25% o el 40%. En cas afirmatiu, s'expliquen els tràmits de forma senzilla.

Accés a l'aplicació web

 

El bo social d'electricitat és un descompte en la factura elèctrica per a consumidors vulnerables, però milions de potencials beneficiaris es queden sense ell per falta d'informació o per la complexitat del procés. Aquesta aplicació de Civio, en col·laboració amb la CNMC, t'ajudarà a calcular si tens dret al bo social, facilitant a més l'imprès de sol·licitud i els documents a presentar per a que l'hi enviïs a la teva empresa comercialitzadora i que tot el procés sigui molt més fàcil.

Més informació sobre el bo social.


 

 

 

Categories: 

Relacionats

Article

Santpedor disposarà de fins a 8 auditories energètiques d’habitatges en situació de pobresa energètica. L’Ajuntament es va acollir a un programa que impulsa la Diputació de Barcelona per enfortir les respostes preventives i educatives del món local davant el creixement de les situacions de pobresa energètica entre la població de la demarcació de Barcelona.

Butlletí