Nova aplicació per tramitar el bo social elèctric

Font: Diputació de Barcelona i CNMV

30/07/2018 - 08:18

El proper 8 d'octubre finalitza el termini per sol·licitar aquest ajut. Per facilitar que els consumidors sàpiguen si hi tenen dret i el puguin tramitar de forma senzilla, la Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia y la Fundación Civio han creat una aplicació web.

A través d'aquest portal es pot saber si una persona té dret a un descompte en la factura de la llum del 25% o el 40%. En cas afirmatiu, s'expliquen els tràmits de forma senzilla.

Accés a l'aplicació web

 

El bo social d'electricitat és un descompte en la factura elèctrica per a consumidors vulnerables, però milions de potencials beneficiaris es queden sense ell per falta d'informació o per la complexitat del procés. Aquesta aplicació de Civio, en col·laboració amb la CNMC, t'ajudarà a calcular si tens dret al bo social, facilitant a més l'imprès de sol·licitud i els documents a presentar per a que l'hi enviïs a la teva empresa comercialitzadora i que tot el procés sigui molt més fàcil.

Més informació sobre el bo social.


 

 

 

Categories: 

Relacionats

Article

El Consorci de Benestar Social Gironès-Salt i el Consell Comarcal del Gironès han realitzat intervencions d’optimització energètica i assessorament en contractació d’energia a 181 llars en  situació de vulnerabilitat que són usuàries dels serveis socials bàsics.

Article

La Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de VNG ha iniciat un nou projecte d'espais grupals quinzenals i permanents que tenen l'objectiu d'ajudar les famílies a pagar el menys possible en els seus subministraments. La intervenció grupal permet arribar a més persones i generar un aprenentatge col·lectiu més ric i clarificador. L'objectiu és ajudar les famílies a pagar el menys possible en les seves factures de llum, aigua i gas.

Butlletí