Oberta la votació als Premis Medi Ambient CILMA 2017

Font: CILMA

26/06/2017 - 14:40

El Consell d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les Comarques de Girona (CILMA) organitza el Premi medi ambient del CILMA 2017 que vol reconèixer les actuacions en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat de les comarques gironines dutes a terme durant l’any 2016 en les categories de residus, aigua, biodiversitat i paisatge, energia, i mobilitat. Enguany hi ha 5 projectes municipals nominats que es poden votar fins el 15 de juliol.

Accediu als cinc vídeos d’actuacions municipals (durada aproximada d’un minut cada un) que han estat nominades en el Premi Medi Ambient CILMA 2017
A la part inferior trobareu un desplegable i podreu votar, fins el 15 de juliol, l’actuació que considereu més interessant, ja sigui per exemple pel benefici que aporta a nivell mediambiental com per la implicació de l’ajuntament en dur-la terme. 

L’actuació que rebi més vots per internet rebrà el Premi Medi Ambient CILMA 2017. L’ajuntament serà guardonat amb la participació d’una persona amb les despeses pagades en una visita tècnica a la ciutat de Freiburg (Alemanya) referent europeu en la gestió ambiental, on el grup de participants podran conèixer de primera mà les solucions adoptades pels responsables municipals en temes d’energia, residus, mobilitat, entre altres. 

PREVENIR ELS RESIDUS I FOMENTAR LA ECONOMIA CIRCULAR 

Optimització i reducció dels residus de la fracció verda i els voluminosos de fusta (Ajuntament de Navata)

ESTALVIAR I MILLORAR LA QUALITAT DE L’AIGUA 

Promoció d'una ordenança d'estalvi d'aigua (Ajuntament de Bescanó)

CONSERVAR LA BIODIVERSITAT I EL PAISATGE 

Desurbanització i recuperació de la Pletera (Ajuntament de Torroella de Montgrí-L'Estartit)

ESTALVI I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I ENERGIES RENOVABLES 

Instal·lació d’una xarxa de calor amb biomassa (Ajuntament de Navata)

ESTALVI I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I ENERGIES RENOVABLES 

Construcció d’una xarxa de calor amb biomassa (Ajuntament d'Arbúcies)

Si vols més informació, consulta les memòries de les actuacions

Si no pots veure el quadre correctament per fer la votació, clica aquí
 


Municipis: 
GironèsGirona

Relacionats

Article

La Diputació de Girona i el Consorci de les Vies Verdes de Girona han presentat el llibre Petita història de les vies verdes de Girona, editat per l'editorial Mediterrània.

El llibre s'inclou dins la col·lecció «Petites Històries», està il·lustrat per Pilarín Bayés i escrit per Sílvia Marty, tècnica del Consorci. Es podrà adquirir a les principals llibreries de les comarques gironines, a un preu de set euros. 

Notícia

La iniciativa, dissenyada per l'Ajuntament de Girona, el paisatgista Martí Franch i la Federació d'Associació de Veïns de Girona, proposa multiplicar per vuit els parcs urbans existents i crear una infraestructura verda d'unes 600 hectàrees amb l'objectiu d'apropar la natura a la ciutadania i de posar-la en valor.

Notícia

Imatge d'un servei de recollida selectiva porta a porta a un municipi

 És l’únic barri de Girona amb aquest sistema, ja que la implantació a Campdorà i a la Pujada de la Torrassa s’ha endarrerit fins al primer trimestre del 2019.  A la resta de la ciutat el percentatge és d’un 39%

Butlletí