Oberta la votació als Premis Medi Ambient CILMA 2017

Font: CILMA

26/06/2017 - 14:40

El Consell d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les Comarques de Girona (CILMA) organitza el Premi medi ambient del CILMA 2017 que vol reconèixer les actuacions en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat de les comarques gironines dutes a terme durant l’any 2016 en les categories de residus, aigua, biodiversitat i paisatge, energia, i mobilitat. Enguany hi ha 5 projectes municipals nominats que es poden votar fins el 15 de juliol.

Accediu als cinc vídeos d’actuacions municipals (durada aproximada d’un minut cada un) que han estat nominades en el Premi Medi Ambient CILMA 2017
A la part inferior trobareu un desplegable i podreu votar, fins el 15 de juliol, l’actuació que considereu més interessant, ja sigui per exemple pel benefici que aporta a nivell mediambiental com per la implicació de l’ajuntament en dur-la terme. 

L’actuació que rebi més vots per internet rebrà el Premi Medi Ambient CILMA 2017. L’ajuntament serà guardonat amb la participació d’una persona amb les despeses pagades en una visita tècnica a la ciutat de Freiburg (Alemanya) referent europeu en la gestió ambiental, on el grup de participants podran conèixer de primera mà les solucions adoptades pels responsables municipals en temes d’energia, residus, mobilitat, entre altres. 

PREVENIR ELS RESIDUS I FOMENTAR LA ECONOMIA CIRCULAR 

Optimització i reducció dels residus de la fracció verda i els voluminosos de fusta (Ajuntament de Navata)

ESTALVIAR I MILLORAR LA QUALITAT DE L’AIGUA 

Promoció d'una ordenança d'estalvi d'aigua (Ajuntament de Bescanó)

CONSERVAR LA BIODIVERSITAT I EL PAISATGE 

Desurbanització i recuperació de la Pletera (Ajuntament de Torroella de Montgrí-L'Estartit)

ESTALVI I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I ENERGIES RENOVABLES 

Instal·lació d’una xarxa de calor amb biomassa (Ajuntament de Navata)

ESTALVI I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I ENERGIES RENOVABLES 

Construcció d’una xarxa de calor amb biomassa (Ajuntament d'Arbúcies)

Si vols més informació, consulta les memòries de les actuacions

Si no pots veure el quadre correctament per fer la votació, clica aquí
 


Municipis: 
GironèsGirona

Relacionats

Article

Aquesta píndola informativa s'ha realitzat per part de la Diputació de Girona en el marc de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2023.

Article

Aquesta píndola informativa s'ha realitzat per part de la Diputació de Girona en el marc de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2023.

Notícia

Hi haurà tres models adaptats a les particularitats de cada barri: els contenidors intel·ligents, el porta a porta i les àrees temporals de recollida. L’objectiu és millorar l’índex de reciclatge de la ciutat, que el 2022 se situava al 51,94%, i apostar per la reducció i reutilització com a mesures. Es faran reunions amb les associacions de veïns i veïnes i una campanya comunicativa als barris per explicar totes les novetats

Butlletí