Obertes les 1.000 inscripcions per la XVI Bicicletada del Besòs

Font: Vallés Visió i Consorci Besòs-Tordera

14/05/2018 - 08:30

La gran festa final, amb tallers de caixes-niu i l’actuació musical dels Brodas Junior, es fa coincidir amb l’aniversari dels 30 anys del Consorci Besòs Tordera.

Com a novetat, la pedalada popular per la llera del riu Besòs recuperarà la botifarrada a l’arribada al Parc Fluvial de Sant Adrià de Besòs.

El diumenge 27 de maig es donarà el tret de sortida a la 16a edició de la Bicicletada del Besòs. Enguany, els punts de sortida de la bicicletada seran tres: el Parc Firal a Granollers, l’avinguda de la Llibertat a Montornès i el pavelló Joaquím Rodríguez a Parets. Això serà a dos quarts de nou del matí. Una hora més tard, s’hi afegiran els veïns de Montcada i Reixac des de l’Accés Pàrquing 2000. Els de Santa Coloma de Gramenet s’incorporaran des del Parc Fluvial a Can Zam Nord.

Les inscripcions per als participants ja estan obertes. S’hauran de tenir en compte un seguit de recomanacions, com ara revisar la bicicleta abans de la sortida. En cas d’inclemències meteorològiques, es cancel·larà la XVI Bicicletada del Besòs.

Per tercer any consecutiu, Parets del Vallès serà un dels punts de sortida de la Bicicletada del Besòs organitzada pel Consorci Besòs Tordera. L’activitat tindrà lloc el diumenge, 27 de maig, a partir de les 9.30 h, amb sortida des del Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez. Les inscripcions, totalment gratuïtes, ja es poden formalitzar a www.besos-tordera.cat.

La prova s’iniciarà simultàniament a les 9.30 hores des de Granollers (Parc Firal), Montornès del Vallès (Av. Llibertat) i Parets del Vallès (Pavelló Joaquim Rodríguez). Els ciclistes resseguiran els camins fluvials dels rius Congost, Mogent i Tenes, respectivament, fins a arribar al Besòs, per continuar fent camí riu avall i fins a mar, al Parc Fluvial del Besòs. Als punts d’incorporació de Montcada i Reixac i SantaColoma de Gramenet s’afegiran els darrers ciclistes d’aquesta pedalada. L’arribada tindrà lloc al Parc Fluvial del Besòs, a Sant Adrià de Besòs.

La novetat d’enguany és que la pedalada commemorarà el 30 aniversari del Consorci i, per celebrar-ho, hi haurà una botifarrada per a tots els participants. També s’ha preparat un final de festa amb actuacions musicals, a càrrec del grup de hip hop Brodas Junior, i uns tallers de caixes-niu, a càrrec del Grup Ornitològic del Tenes (GOT).

La prova compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i dels ajuntaments de Granollers, Martorelles, Montcada i Reixac, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, Sant Fost de Campsentelles i Santa Coloma de Gramenet.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès Oriental
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Consells per evitar situacions de risc i millorar la convivència entre la bicicleta i el TRAM.

Notícia

El mes de juliol s'ha obert el pas inferior per vianants de la C-59 que enllaça el nucli urbà i el polígon industrial La Borda i que dona resposta a una prioritat sobre mesures de seguretat viària locals

Article

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ofereix ajuts de 250 € per a la compra d’aquests vehicles

Butlletí