Per la Setmana de l'Energia... coneixem a la Bombeta Marieta

03/06/2018 - 08:06

La bombeta Marieta ens explica el seu viatge per saber d'on prové l'energia amb la qual s'alimenta, viatge que li farà descobrir altres fonts d'energia mitjançant la coneixença d'altres bombetes (bombeta eòlica, solar, ...).

El programa de tallers ambientals de la Diputació de Barcelona ofereix activitats d'educació per a la sostenibilitat d'entre una i quatre hores de durada. 

L'oferta d'activitats comprèn tallers que s'adrecen al públic infantil, juvenil o adult, amb la intenció d'estimular la participació ambiental i sensibilitzar i educar en favor del medi ambient, d'una manera vivencial i lúdica. 

Els tallers van dirigits als ajuntaments de la demarcació que estiguin interessats en organitzar activitats de sensibilització i formació ambiental en els propis centres d'activitat de la societat civil, ja siguin escoles, centres cívics, casals socials o altres equipaments municipals.

El taller de la Bombeta Marieta és un d'aquests recursos que ofereix la Diputació de Barcelona a les ciutats i pobles.


 

Relacionats

Article


La Diputació de Barcelona ha presentat un mapa dels equipaments d’educació ambiental públics de la província de Barcelona, aprofitant la celebració el Dia Mundial de l'Educació Ambiental el 26 de gener. La Diputació en gestiona una tercera part.

Article

El Centre d’Estudis del Mar de Sitges és un equipament d’educació ambiental que divulga i conserva els valors dels ecosistemes marins.

Article

La Diputació de Barcelona ha presentat el mapa amb el grau de vulnerabilitat a la sequera dels boscos de la Xarxa de Parcs Naturals, que mostra que el 29% veuran agreujats de forma significativa la mortalitat per estrès hídric entre els anys 2040 i 2050.​

Butlletí