Projecció del documental "Mucho más que miel" i col·loqui al CCCB

21/03/2018 - 12:13

 

El CCCB projecta el documental Mucho más que miel  del director suís Markus Imhoof en el marc  d’Alimentum, un cicle de projeccions de documentals i debats que analitzen l’impacte del canvi climàtic sobre la nostra alimentació, les repercussions de les polítiques econòmiques aplicades a la producció alimentària i la producció d’aliments i el seu impacte ambiental. A banda de la projecció a les 18.30 h, la sessió compta amb un col·loqui a les 20 h per conversar sobre el paper de les abelles des de l’àmbit de la pagesia i l’apicultura, i la investigació científica en biodiversitat i agroalimentació.

Mucho más que miel és un documental que ens permet conèixer el fràgil món de les abelles que pateix l'amenaça de l'extinció davant l'ús indiscriminat de plaguicides i la producció industrial de mel. Les abelles juguen un paper fonamental en els ecosistemes terrestres del planeta i la seva desaparició suposaria una crisi ecològica sense precedents. Si elles existeixen, nosaltres existim, i el seu declivi suposaria la major crisi ecològica i alimentària mai viscuda al nostre planeta.


 

Categories: 

Relacionats

Article

4a edició del Premi “El menjar no es llença” un concurs de contes il·lustrats i idees per lluitar contra el malbaratament alimentàri. Espigoladors busca nens, nenes i joves d'arreu de Catalunya que vulguin canviar el món!

Article
El CADS presenta l'informe "Mengem futur" sobre seguretat i sostenibilitat alimentària

El document del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) proposa l’elaboració d’un Pacte nacional per a la política alimentària i l'adopció d'una estratègia alimentària interdepartamental, que s’emmarca en el compromís pel compliment de l’Agenda 2030. L’informe proposa seguir treballant per una alimentació suficient, nutritiva i segura d'acord amb les necessitats i preferències alimentàries per a una vida activa i saludable.

Butlletí