Quatre empreses d'Osona engeguen projectes d’economia circular

Font: El 9 Nou

03/04/2018 - 10:18

66 projectes d’arreu del país -4 dels quals d’Osona- han rebut el suport de l’Agència de Residus de Catalunya per tirar endavant iniciatives empresarials del que es coneix com a economia circular. És el cas de l’aplicació per a dispositius mòbils que ha dissenyat una empresa de Taradell i que permet portar el control del compostatge de la matèria orgànica.


 

Municipis: 
Osona
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

El projecte ‘Economia circular comunitària’ sensibilitza sobre la importància d'introduir petits canvis en els nostres hàbits de consum com gestionar els residus o comprar productes de proximitat.

Article

El Govern ha aprovat el Full de ruta de l’economia circular a Catalunya (FRECC) 2030 per accelerar la transició del nostre país envers una economia més circular i justa que maximitzi el valor dels recursos i que actuï com a palanca de la transformació en un marc de col·laboracions entre actors clau. 

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Butlletí