Recursos i materials per impulsar campanyes de sensibilització ciutadana sobre l'estalvi d'aigua

Redacció
09/11/2011 - 00:00
La Xarxa, la Diputació de Barcelona i l'Agència Catalana de l'Aigua presenten i ofereixen als municipis un paquet de recursos i materials per continuar impulsant campanyes de sensibilització ciutadana sobre l'estalvi domèstic d'aigua. El paquet inclou eines i recursos diversos, des de kits de mecanismes d'estalvi d'aigua per als ciutadans o una Guia domèstica d'estalvi d'aigua fins xerrades o exposicions com ‘Nova Cultura de l'Aigua' o 'Aigua en equilibri' on s'analitzen aspectes relacionats amb la preservació i la gestió sostenible de les aigües segons la Directiva Marc de l'Aigua.

L'objectiu és promoure petites actuacions de sensibilització, coordinades, per continuar promovent l'estalvi i gestió eficient de l'aigua en l'àmbit domèstic, per tot el territori de la Xarxa; i generar un marc comú de coordinació, col·laboració i suport en l'execució de les campanyes a través de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

Per qualsevol dubte o suggeriment us podeu posar en contacte amb en Gonçal Luna o l'Enric Coll, tècnics de la Secretaria tècnica de la Xarxa (93 402 22 22 ext.37244 o 37212)

Més informació 

Relacionats

Article

“L’Aguait”, un element d'arquitectura efímera per al Camí del Riu.

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Butlletí