Sant Cugat crearà una oficina per assessorar la ciutadania sobre els seus drets energètics

Font: Ajuntament de Sant Cugat

25/11/2018 - 18:58

El ple municipal celebrat aquest 19 de novembre ha aprovat una moció institucional que acorda crear, abans d’acabar el 2018, una oficina permanent que ofereixi atenció personalitzada en matèria de drets energètics.

Entre d’altres serveis, l’oficina informarà i assessorarà “les persones que no poden mantenir la llar en unes condicions energètiques i de benestar adequades o que ja han rebut un avís d’impagament o de tall per part d’una empresa subministradora d’electricitat, aigua o gas”.

També s’oferirà acompanyament en la defensa dels drets energètics i en la denúncia dels incompliments, i s’orientarà en la millora de la gestió i l’eficiència energètica de les llars i en l’optimització dels serveis d’electricitat, aigua i gas. Finalment, també s’acompanyarà  els usuaris en els ajuts, les multes i les gestions amb les companyies, com per exemple la gestió del bo social, els canvis de tarifes o bonificacions de quotes.


 

Categories: 

Relacionats

Article

L’acord, impulsat per la cooperativa i acordat amb Promusa, permet a Som Mobilitat disposar d’un espai de lloguer i un punt de càrrega a l’aparcament del Monestir, on es troba el vehicle que utilitzen els socis i sòcies.

Article

Investigadors de la URV elaboren un sistema capaç de minimitzar l’impacte econòmic i ambiental en la configuració de comunitats energètiques d’energia renovable.

Article

El Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació de Tarragona a Reus tindrà una caldera de biomassa que abastirà d’energia el centre, el CEE Alba i l’Escola Oficial d’Idiomes.

Butlletí