Santa Tecla estrenarà enguany un got reutilitzable de les festes

12/06/2017 - 21:36

Les Festes de Santa Tecla de Tarragona comptaran amb un got reutilitzable a partir d’enguany. Serà plàstic i amb el grafisme de la festa, i complementarà el barrilet de la mamadeta.

La consellera de Neteja, Ivana Martínez, ha assegurat que hi estan treballant des de fa temps i que la iniciativa permetrà reduir els residus. Entre els organismes que hi col·laboren hi ha la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City. Així, Santa Tecla será la primera festa de Tarragona amb got propi, pero l’Ajuntament té la intenció que sigui habitual.


 

Categories: 
Municipis: 
TarragonèsTarragona
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El projecte SOULFOOD recull l’experiència de productors agrícoles locals per tal de desenvolupar solucions digitals per lluitar contra el malbaratament alimentari.​

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Article

La Diputació de Tarragona presenta un pla per fer front a les pèrdues d’aigua a les xarxes públiques de 120 municipis de la demarcació. 

La institució vol digitalitzar i millorar l’eficiència del cicle integral de l’aigua als municipis de menys de 20.000 habitants que en fan una gestió directa.

Butlletí