Seguretat i sostenibilitat als nous cotxes patrulla de la Guàrdia Urbana de Barcelona

13/06/2018 - 08:46

Els nous 145 cotxes patrulla híbrids de la Guàrdia Urbana substitueixen gairebé tots els turismes dièsel de la flota de vehicles i estan equipats amb tecnologia avançada.

La Guàrdia Urbana incorpora 100 vehicles híbrids aquest mes de juny i 45 més a finals d’any. Fins ara només hi havia 9 cotxes híbrids a la flota de vehicles de la Guàrdia Urbana, formada per 526 vehicles. Amb els nous cotxes patrulla, més de la meitat (51%) de la flota de vehicles de la Guàrdia Urbana són híbrids o elèctrics. El 2019 s’incorporaran una cinquantena de motocicletes tot terreny i escúters elèctriques, que faran augmentar fins a un 60% el conjunt de vehicles de zero emissions de la Guàrdia Urbana.

A més de reduir les emissions de CO2, els nous vehicles estan equipats amb diferents dispositius tecnològics per facilitar la tasca dels agents i oferir una atenció més eficaç a la ciutadania. Els cotxes incorporen un ordinador de bord, una càmera de visió posterior, panells lluminosos, sistemes de vigilància i de gravació del trasllat dels detinguts i desfibril·ladors, entre altres dispositius.


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona
Etiquetes: 

Relacionats

Article

TMB i Indcar han signat un acord per a realitzar proves reals amb el minibús en les línies de Barcelona durant 3 mesos. La signatura ha tingut lloc en el marc del congrés mundial de transport públic de la UITP de Barcelona, on ha estat presentat el nou minibús sostenible d'INDCAR.

Article

Finalitzada l’última actuació en tres túnels de la ronda de Dalt, amb la substitució de 1.370 punts de llum
La renovació d’aquest enllumenat suposa un estalvi d’1.589.915 kWh/any, que equival al consum anual de 220 habitatges


 

Article

Actualment la xarxa Endolla Barcelona arriba a tots els barris de la ciutat i posa a disposició de la ciutadania una xarxa de 1.000 punts de càrrega alimentada amb energia 100% renovable. El servei té 3.300 usuaris actius i una mitjana de 14.000 recàrregues mensuals

Butlletí