Seguretat i sostenibilitat als nous cotxes patrulla de la Guàrdia Urbana de Barcelona

13/06/2018 - 08:46

Els nous 145 cotxes patrulla híbrids de la Guàrdia Urbana substitueixen gairebé tots els turismes dièsel de la flota de vehicles i estan equipats amb tecnologia avançada.

La Guàrdia Urbana incorpora 100 vehicles híbrids aquest mes de juny i 45 més a finals d’any. Fins ara només hi havia 9 cotxes híbrids a la flota de vehicles de la Guàrdia Urbana, formada per 526 vehicles. Amb els nous cotxes patrulla, més de la meitat (51%) de la flota de vehicles de la Guàrdia Urbana són híbrids o elèctrics. El 2019 s’incorporaran una cinquantena de motocicletes tot terreny i escúters elèctriques, que faran augmentar fins a un 60% el conjunt de vehicles de zero emissions de la Guàrdia Urbana.

A més de reduir les emissions de CO2, els nous vehicles estan equipats amb diferents dispositius tecnològics per facilitar la tasca dels agents i oferir una atenció més eficaç a la ciutadania. Els cotxes incorporen un ordinador de bord, una càmera de visió posterior, panells lluminosos, sistemes de vigilància i de gravació del trasllat dels detinguts i desfibril·ladors, entre altres dispositius.


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Fa 10 dies que treballa a la ciutat, i és la plasmació del concepte de ciutat verda del seu propietari, en Syed Junaid

Article
Tres noves motos d’enduro completen la flota elèctrica

La flota de vehicles Agents Cívics de Barcelona de Serveis Municipals (B:SM) es completa amb 3 motos d'enduro de la marca Volta que es sumen a les 6 motos d'Scutum i al cotxe Renault Zoe, en funcionament des del passat novembre. D'aquesta manera s'ha aconseguit electrificar el 100% de la flota un any abans del termini previst.

Article

Barcelona Cicle de l’Aigua SA (BCASA) ha adquirit 15 nous vehicles per renovar el seu parc mòbil, 13 furgonetes 100% elèctriques i 2 vehicles SUV híbrids destinats, aquests últims, a l’atenció del servei de guàrdia de 24 hores/365 dies. 

Butlletí