Setmana de la Natura 2018

Es celebrarà del 26 de maig al 5 de juny del 2018
23/01/2018 - 13:13

Coordinada des de la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT) i la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC), la Setmana de la Natura és una campanya que té com a objectiu afavorir que la gent conegui la natura, hi connecti i la visqui, per prendre consciència de la necessitat de tenir-ne cura.

Per aconseguir-ho, entre el 26 de maig  i el 5 de juny, es podrà participar a centenars d’activitats a la natura i per la natura, arreu de Catalunya. Les ONG ambientals són les impulsores de la Setmana de la Natura però també museus, escoles, administracions...

Les activitats que conformen la Setmana de la Natura són molt diverses: restaurar un bosc de ribera i plantar espècies autòctones, treure espècies exòtiques invasores, recollir brossa d’una platja, un taller de cuina amb productes ecològics i de proximitat... Aquí és on els diversos actors us podeu implicar introduint a la nostra web la vostra activitat ambiental! Fareu la setmana de la natura encara més gran i nosaltres us ajudarem a visibilitzar la vostra activitat.

En els propers mesos totes els implicats aniran penjant les seves activitats a la nostra web, on les podeu trobar agrupades per categories i per localització. Visiteu-nos a  www.setmananatura.cat

Us hi esperem!


 

Relacionats

Acte
Article

El Centre d’Estudis del Mar de Sitges és un equipament d’educació ambiental que divulga i conserva els valors dels ecosistemes marins.

Acte
30/09/2023 - 10:00
Biblioteca Collserola-Josep Miracle

Butlletí