S’inaugura el primer Itinerari de Benestar i Silenci a Sant Antoni de Vilamajor

Font: Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

12/09/2018 - 19:06

El pròxim diumenge 16 de setembre, en el marc de la 3a edició de la Fira Visana, es presentarà el primer Itinerari de Benestar i Silenci autoguiat de tot Catalunya. La iniciativa consisteix a passejar per camins senyalitzats enmig de la natura en els quals hi ha diferents rètols amb propostes enfocades a impulsar senzilles pràctiques saludables i de mimetisme amb l’entorn, com meditació, atenció plena, ioga, respiració conscient, introspecció o reflexió.

Amb la finalitat d’arribar a un estat de relaxació i comunió amb un mateix i amb la natura, l’itinerari està senyalitzat amb indicadors per tal que es pugui fer de manera autònoma. La distància de la ruta, que comença i acaba al mateix punt, és de 1.150 metres. Es considera un itinerari de baixa intensitat i es calcula que la durada aproximada del recorregut realitzant totes les propostes és d’una hora i mitja.


 

Relacionats

Article

L’esdeveniment, que buscava promoure la sostenibilitat i conscienciació ambiental, amb especial atenció a l’ecosistema marí, va ser tot un èxit. En paral·lel, es va presentar el Llibre “El Futur que volem”.

Article

Santa Coloma de Gramenet millora les zones d’estada i passeig per fer-les més saludables. La inversió més recent a l’entorn del parc fluvial supera els 3.600.000 euros.

Article

Es tracta d’una prova pilot impulsada per l'Ajuntament de Girona i la Universitat de Girona a través del projecte GiroNat.

Butlletí