Subvencions a centres educatius per a estades en equipaments de la Xarxa de Parcs Naturals

Font: Diputació de Barcelona

17/01/2018 - 16:41

La Diputació de Barcelona ha obert convocatòria per a la concessió de subvencions als centres d’educació infantil i d’ensenyament primari secundari, públics i concertats, que vulguin utilitzar els equipaments d’educació ambiental existents a la Xarxa de Parcs Naturals, per a fer-hi estades ambientals durant l’any 2018.

D’acord amb les bases de la convocatòria, publicada al BOPB del 3 de gener, es tracta de donar suport al major nombre d’escolars de la demarcació de Barcelona perquè puguin beneficiar-se d’una reducció del cost d’estada i dia d’assistent,  en un equipament d’educació ambiental amb una durada de dos a quatre dies, inclosa la pernoctació. El destinatari de la subvenció pot ser la mateixa escola o l’associació de pares i mares del centre escolar. El període de sol·licitud finalitza el 28 de febrer inclòs.

Els equipaments pels qual es pot demanar aquesta subvenció son l’Escola de Natura la Traüna i l'Escola de Natura Vallcàrquera, al Parc Natural del Montseny-Reserva de la Biosfera; l'Escola de Natura Can Grau i l'Escola de Natura Cal Ganxo, al Parc del Garraf; l’Escola de Natura del Corredor al Parc del Montnegre i el Corredor, i l'Escola de Natura les Codines, al Parc del Castell de Montesquiu.

Per a més informació sobre aquesta convocatòria: Xarxa de Parcs Naturals


 

Relacionats

Article

Aquests premis destaquen les contractacions i els procediments de licitació més sostenibles, circulars i innovadors a nivell europeu

Article

Aigües de Reus ha presentat aquest dimarts, 12 de març el nou projecte de recuperació de la Bassa Nova, a l’entorn del passeig de la Boca de la Mina, que en breu es posarà a exposició pública i posteriorment es traurà a licitació per segon cop després que un primer concurs quedés desert a principi de 2023

Article

El ple ha acordat l'adhesió a la Xarxa Metropolitana de Refugis Climàtics

Butlletí