Un 90% dels residus que trobem al rebuig són reciclables

21/11/2016 - 08:20

Amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, s'han celebrat diverses accions de caracterització dels residus: Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Sant Just Desvern, Castellbisbal o Torrelles, són alguns dels municipis on s'han organtizat aquestes accions.

L'activitat consisteix en analitzar el contingut d'una mostra de bosses d'escombraries de la fracció resta i una altra mostra de la fracció d'envasos. Aquestes mostres s'agafen de contenidors del municipi. L'anàlisi dels residus permetrà conèixer quin contingut de residus impropis hi ha i quina part de residus s'ha separat correctament. L'objectiu és visualitzar i sensibilitzar la població sobre la necessitat de fer una correcta recollida selectiva de residus. En aquest sentit, es pretén conscienciar sobre el fet que la majoria de residus que van a parar al contenidor de resta són recuperables, ja siguin compostables, reutilitzables o reciclables.

Categories: 

Relacionats

Article

L'equip guanyador, Plogging Revolution, representarà Espanya al mundial al Japó.

Notícia

Dins els actes de la Setmana Europa de la Prevenció de Residus, l’Ajuntament de Martorell ha presentat, aquest dimecres a la Sala Muxart del Centre Cultural, el nou Pla Local de Prevenció de Residus (PLPR) 2023-2030

Butlletí