Un audiovisual dóna a conèixer els valors naturals i culturals del Parc de la Serralada de Marina

10/02/2017 - 12:14

 

El vídeo, que té una durada de dinou minuts, difon els valors naturals i culturals d’aquest espai natural protegit entre població local i visitants, i fomenta les bones practiques en l’ús públic al Parc. S’ha produït en català, castellà i anglès.

Adreçat al públic en general (famílies, grups escolars, etc.), aquest audiovisual és també una eina molt potent d’acollida de visitants que ajuda a fer present el patrimoni del Parc i el model de gestió i conservació que s’hi desenvolupa.

El contingut de l’audiovisual proposa un viatge a través d’un any natural durant el qual s’aborden els àmbits temàtics següents: el Parc dins el context de la Xarxa de Parcs Naturals; el patrimoni natural del Parc; el patrimoni cultural; els paisatges, l’activitat humana (aplecs, ús públic, esdeveniments esportius, etc.) i l‘activitat econòmica a l’espai natural, i, finalment, el model de gestió del Parc (recursos humans, equipaments i itineraris, plans de gestió).

L’audiovisual es projectarà a Can Miravitges ja que, recentment, el Consorci del Parc de la Serralada de Marina ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Badalona per tal de rehabilitar-ne la capella com a sala de projecció.

Per a més informació sobre els audiovisuals dels parcs, en aquesta llista de reproducció del canal Youtube de la XPN en trobareu una selecció.


 

Relacionats

Article

La "Guia pràctica dels acords de custòdia del territori. Marc teòric i opcions jurídiques a Catalunya" vol aportar una visió general de la custòdia del territori i de com funcionen les diverses opcions jurídiques per formalitzar acords de custòdia, el principal instrument per desplegar aquesta estratègia de conservació de la natura.

Article

Una película presentada al darrer festival FICMA.

Butlletí