Web de l’Associació Catalana de Municipis i Entitats per a la Gestió Pública de l’Aigua (AMAP)

Font: AMAP.cat

25/10/2018 - 10:43

L’Associació Catalana de Municipis i Entitats per a la Gestió Pública de l’Aigua (AMAP) la integren set ciutats, empreses públiques i l’entitat Aigua Sense Fronteres i que defensa l’aigua com un bé humà, universal i accessible per a tothom que cal gestionar d’una manera transparent i participativa.

L’aigua és un bé de tots i totes. Un bé comú. Un bé essencial per a la vida. I així cal gestionar-lo, democràticament i pública. Amb, per i des de del conjunt dels veïns i veïnes dels municipis.

La finalitat de l’Associació és difondre i promoure la gestió íntegrament pública de l’aigua, així com donar suport als municipis que vulguin encaminar-se cap a una gestió pública de l’aigua.

Ja es troba disponible la web d'aquesta associació de caràcter municipalista a l'enllaç AMAP.cat.


 

Categories: 

Relacionats

Article

L'AMAP i AEOPAS llencen una campanya de sensibilització adreçada a la ciutadania per a promoure l'ús responsable de l'aigua a les llars.

Article

La Diputació de Barcelona ha presentat el mapa amb el grau de vulnerabilitat a la sequera dels boscos de la Xarxa de Parcs Naturals, que mostra que el 29% veuran agreujats de forma significativa la mortalitat per estrès hídric entre els anys 2040 i 2050.​

Article

Jornades de portes obertes per visitar estacions de potabilització d’aigua i dessalinització, depuradores, plantes de regeneració, i també estacions, radars i altres equipaments meteorològics. 

Butlletí