setembre 2013

Reportatge

Barcelona va acollir fa unes setmanes Incubaeco 2013, una iniciativa que aplega formació, mentoria i creació de xarxes per tal d'impulsar els nous ecoemprenedors. El jurat va triar quatre projectes del total dels catorze participants, sobretot mirant de premiar la innovació, l'impacte social i ambiental i la viabilitat financera d'aquestes noves apostes.

Sostenible, a través del seu especial Ecoemprenedors us explica algunes de les seves idees i els reptes a què ara s'enfronten.

Notícia
Castellar és un dels 14 municipis vallesans que ha incorporat aquest sistema de reciclatge de càpsules monodosi de cafè i infusions
Notícia
L'obra de teatre STOP: Una nova aventura dels superagents de la Ketty, per a infants de 5 a 10 anys, i un circuit de karts amb pedals per a nens i nenes són les dues principals activitats que la Setmana dedica a la mainada. La Setmana compta amb quatre activitats més: una exposició de vehicles sostenibles que es farà diumenge a la plaça de la Vila, una caminada cultural per la vila tradicional, una pedalada pels carrils bici de Sant Cugat i un concurs fotogràfic a través d'Instagram.