novembre 2013

Notícia
La publicació conjunta del que es coneix com a open-data de diversos municipis catalans serveix per estrenar Cloud BCN. Aquesta plataforma servirà per oferir serveis de TIC, necessitats i experiències compartides per les poblacions adherides.
Notícia

El proper diumenge dia 24 de novembre a partir de les 10 del matí, a la zona de l'Embarcador del Ter, es farà un taller gratuït d'ecodansa, una proposta ambiental innovadora per aconseguir la complicitat del participants en la protecció i millora del medi ambient

 

Notícia
Aquest 21 de novembre amb motiu del Dia Mundial de l' Aire Pur, publiquem una anàlisi d'Oriol Lladó sobre la qualitat de l'aire de les ciutats més poblades de l'estat espanyol: Barcelona i Madrid. Malgrat les seves diferències geogràfiques i climatològiques, hi ha alguna cosa en comú entre les dues ciutats i és que cap de les dues ha resolt, de moment, la problemàtica de la qualitat de l'aire. I també una cosa que comparteixen amb la resta de ciutats, pobles i comunitats: els malentesos que existeixen quan es parla de qualitat de l'aire.
Notícia

Aquest 20 de novembre s'han lliurat els guardons del projecte FITstorming: quatre premis tècnics i un popular entre les 12 idees de productes que han de permetre a la Fundació generar llocs de treball de manera sostenible.

Notícia

La Diputació de Barcelona participa en el Congrés i fira mundial de Smart Cities, que se celebra al recinte la Gran Via de Fira de Barcelona fins el 21 de novembre. La Diputació disposa d'un espai al recinte firal per presentar les diverses accions i iniciatives que la corporació impulsa en l'àmbit de les noves tecnologies en benefici dels ciutadans i els municipis del seu territori.