maig 2014

Notícia
El material procedeix de l'antiga concessió administrativa a la ciutat de Manresa. L'objectiu d'aquest acord és reforçar la col·laboració entre administracions locals i aconseguir una millor racionalització de recursos.
Entrevista
Han aconseguit ser el primer centre de treball a l'estat espanyol 100% autosuficient energèticament.

Franc Comino és enginyer i soci fundador de Wattia Innova, que és en realitat la unió de dues empreses: iGetech Innova, centrada en l'eficiència energètica, i Analitzadors, d'assessorament energètic. La suma dóna més de 12 anys d'experiència i moltes idees per ajudar tot tipus d'edificis i indústries a reduir la despesa i la factura d'energia.

Notícia

Alumnes del darrer curs de primària de l'Escola Pont de l'Arcada d'Olesa de Bonesvalls i de l'Escola Vella de l'Alguer participen en el programa de turisme pedagògic ambiental entre el Parc del Garraf i el Parc Natural de Porto Conte de l'Alguer, promogut per la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona gràcies al conveni d'agermanament entre els dos parcs.

Notícia
La Diputació de Barcelona ha lliurat l'Estudi del transport públic de Sant Feliu Sasserra i el Pla de mobilitat urbana de Balenyà. Ambdós estudis són una eina per a futures decisions en l'àmbit de mobilitat que es prenguin als dos municipis.