juny 2015

Notícia
En el marc del conveni, es crearà una comissió d'enllaç COAMB-GECCC per coordinar les accions conjuntes, entre elles, el desenvolupament de projectes de difusió de temàtiques ambientals i del canvi climàtic.
Notícia
Un grup de 17 persones (investigadors, gestors, regants i altres ciutadans que viuen i treballen a la conca de la Tordera), es troben a Santa Maria de Palautordera per avaluar les millors opcions per gestionar l'aigua de la conca de forma sostenible i adaptada al canvi climàtic.
Notícia
L'ElectroCat ha estat organitzat pels ajuntaments de la Riera de Caldes per a potenciar el coneixement tècnic i l'ús del vehicle elèctric.
Notícia
El primer classificat, el centre de Josa i Tuixent (l’Alt Urgell), ha aconseguit aplegar més de 21 quilos per alumne
Notícia

La revista londinenca líder en el sector de l'arquitectura i el disseny, DesignCurial, situa la UAB en la primera posició en el rànquing de les 10 universitats més ecològiques del món.

Notícia
L'escola disposarà a partir del mes d'octubre d'una instal·lació solar fotovoltaica innovadora d'uns 30 metres quadrats amb una potència de 3'57 kWp. Generarà energia elèctrica que serà aprofitada íntegrament pel propi edifici escolar
Reportatge

El projecte Desendolla't de l'Agència Local de l'Energia d'Osona (ALEO) ha guanyat el premi de la desena Setmana de l'Energia Sostenible de la Unió Europea en la categoria ciutats, comunitats  i regions.

Entrevista

José Luis Martín Bordes és el responsable del programa GWOPA, és a dir, l'Aliança Mundial d'Associacions entre Operadors d'Aigua. El compromís d'aquesta xarxa vinculada a Nacions Unides és cooperar per proporcionar accés a serveis d'aigua i sanejament per a tothom. Amb aquesta entrevista sobre la GWOPA coneguem més profundament les institucions del Centre del Coneixement del Recinte Modernista de Sant Pau.

Amb un clic a la imatge podeu accedir al vídeo!

 

Notícia
El Grup LEGO ha anunciat aquesta setmana que crea el LEGO Sustainable Materials Center i espera contractar més de 100 especialistes com a pas significatiu cap a l'aposta 2030 de descobrir i implantar alternatives sostenibles als materials actuals.