març 2016

Notícia

La pobresa energètica s'està manifestant amb una tendència creixent. Per això, la Diputació de Barcelona posa en marxa un projecte pilot per desenvolupar un servei de caire preventiu per fer front a la pobresa energètica des dels municipis.  

 

Notícia

L'objectiu és reconèixer i rellançar un dels principals sectors econòmics locals. El Mercat de la Flor i el Jardí de Llavaneres s'estrenarà el diumenge 24 d'abril.

Notícia

El consistori està ultimant, en col·laboració amb el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, la convocatòria d’un concurs públic obert per executar el futur Parc Fluvial al municipi.

Notícia

Les sessions, els dies 12 i 14 d'abril, s'adrecen tant als usuaris dels horts socials com a tots els veïns que hi estiguin interessats. El Servei de Parcs i Jardins fomenta que en aquesta activitat no s'utilitzin pesticides, llavors transgèniques ni productes químics.

Notícia

El passat 9 de març va tenir lloc la presentació dels grups de treball i els equips de projecte de la xarxa Barcelona+Sostenible.

Notícia

L'Ajuntament d'Almassora, en col·laboració amb l'empresa FCC, està desenvolupant una innovadora eina informàtica que permetrà comptabilitzar la quantitat de residus que s'acumulen en cada contenidor de recollida selectiva.

Notícia

33 joves d’arreu d’Europa se citen a Girona per posar sobre la taula la problemàtica mediambiental en el marc del projecte Upbeat on the environment.

Notícia

L'Ajuntament de Montornès del Vallès disposa d'un total de 40 les parcel·les que formen part del programa municipal de conreu d’horts socials i ecològics. L’objectiu es posar a disposició del veïnat un espai verd públic on convisquin el cultiu d’horticultura ecològica per al consum propi amb accions lúdiques i pedagògiques.

Entrevista
Entrevistem Josep Casafont, regidor de Navàs

Josep Casafont és vicepresident de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i regidor de Navàs. Arrel de la 16a Assemblea de la Xarxa ens parla en aquesta entrevista de la importància de la Xarxa per als pobles petits i dels reptes de Navàs i de tot Catalunya en àmbits com l'energia i els residus.

Notícia

Completada la primera fase del pla per incorporar tecnologia LED a l’enllumenat pública Cabrera de Mar. Amb les lluminàries que ja han estat substituïdes la nostra població s’estalviarà més de 6.000 € a l’any.