Eva van den Berg

Càrrec: 
Sostenible.cat

Darreres aportacions

Què tenen en comú les profunditats marines, les regions polars, la Lluna i els planetes? Des del punt de l'exploració, molt: tots són ambients extrems i inaccessibles, on l'estudi in situ requereix tecnologies punteres que comparteixen moltes similituds. Però històricament s'han destinat sempre més fons i esforços per descobrir allò que hi ha més enllà de les fronteres físiques del nostre planeta que no al que es troba amagat sota uns oceans que cobreixen fins al 70% de la seva superfície.

Sabemos desde hace tiempo que los residuos plásticos van fragmentándose una y otra vez hasta constituir esa amalgama de micro partículas que se ha convertido en un problema ambiental de primer orden tanto en la tierra como en los océanos.

Bones notícies: Shell ha abandonat la seva petromissió àrtica després d'invertir 7.000 milions de dòlars en una exploració a la recerca de petroli, la qual ha culminat en un 'ho deixem estar de moment', el que significa alguna cosa així com, 'mirin, saben què? A uns 50 $ el barril, el negoci no ens surt a compte'.