EWWR2017 Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus, aquest és l’objectiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que aquest any 2017 se celebra del 18 al 26 de novembre.
El dia 18 de novembre es celebrarà el dia temàtic de la prevenció sota el lema "Donem-li una nova vida". L'objectiu és mostrar estratègies i accions centrades en allargar la vida dels productes des de la reutilització i la reparació. Es promouran mercats d'intercanvi o de segona mà, tallers per aprendre a reparar, tallers per personalitzar objectes, campanyes per promoure la donació de recursos d'empreses cap a entitats socials, visites i portes obertes a centres i deixalleries que promouen la reutilització... accions amb una vocació comuna: donar una nova vida!

Amb aquest especial, Sostenible.cat vol difondre les accions del món local i altres activitats que es porten a terme en el marc de la Setmana. Podeu consultar l’agenda d’activitats aquí.

Notícia

Del 18 al 26 de novembre s’organitzen arreu d'Europa accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. Per a demà dissabte, 18 de novembre, s’ha organitzat el dia temàtic de la prevenció, sota el lema "Donem-li una nova vida", per mostrar estratègies i accions centrades en allargar la vida dels productes, des de la reutilització a la reparació.

Notícia

 

Amb aquesta acció es vol donar un impuls a la campanya durant la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que enguany se celebrarà del 18 al 26 de novembre de 2017. També es vol continuar la tasca de “La Manduca No Caduca” al llarg del 2018.