Entrevista

“Invertir en adaptació sempre és rendible. El risc de no fer res és gran”

Entrevistem Ramon Rabella sobre el projecte LIFE Clinomics per augmentar la resiliència de les entitats locals mediterrànies davant el canvi climàtic

Ramon Rabella és cap de l’Oficina Tècnica de Canvi Climàtic i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona i dirigeix el projecte LIFE Clinomics. En aquesta entrevista explica els aspectes més importants d’aquest projecte, que es desenvoluparà fins al 2019, i reflexiona sobre  les relacions entre l’adaptació al canvi climàtic i els aspectes ambientals i socials.

Notícia

'Què són els aliments ecològics?'

Corbera ha apropat la producció ecològica d’aliments a la ciutadania amb una exposició temporal, lúdica i participativa
Opinió

Els purins de la discòrdia

Se’ns acumulen els purins mentre contaminem en adobar químicament en excés
Opinió

El nostre nitrogen de cada dia

El mediàtic diòxid de carboni quasi que ens ha fet oblidar el vital cicle del nitrogen
Article

Manual de producció ecològica de llavors i planters hortícoles

El Manual de producció ecològica de llavors i planters d'hortícoles ofereix a pagesos i pageses bases tècniques i legals per a la gestió sostenible dels cultius.

 

Notícia

Els productes de proximitat s'acosten a les escoles del Baix Llobregat

Diverses escoles bressol, d'educació primària i de secundària de municipis com Sant Boi de Llobregat, Sant Just Desvern, el Prat de Llobregat o Barcelona s'abasteixen regularment de fruites i verdures que es cultiven en l'àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat, fent una aposta clara pels productes de proximitat.
Notícia

L'Ajuntament de Barcelona ofereix rutes guiades pels horts de la ciutat

Del 28 de gener i fins a l'octubre, l'Ajuntament posa en marxa el primer programa de rutes guiades per conèixer les activitats d'agricultura urbana i els beneficis que aporten al conjunt de la ciutat.