Notícia

Sabadell estudiarà la qualitat de l’aire amb la instal·lació de captadors de nitrogen

L’Ajuntament de Sabadell farà una campanya de mesures dels nivells de diòxid de nitrogen (NO2) durant el setembre. Aquesta campanya permetrà instal·lar captadors passius a fanals a la via pública, aproximadament a dos metres d'alçada.

Notícia

Les ciutats de Barcelona i Madrid s’alien en la lluita contra la contaminació atmosfèrica

La revisió de l’impost especial sobre carburants, eliminant tots els avantatges fiscals que afavoreixen la compra de vehicles dièsel i l’obligatorietat de la identificació dels vehicles en funció del potencial contaminant, són dues de la demandes.

Notícia

Sabadell impulsa un Pla de Millora de la Qualitat de l’Aire per reduir el 16% d’emissions contaminants

Sabadell tenia pendent des del 2011 l’elaboració del Pla de Millora de Qualitat de l’Aire (PAMQA) , que ara s’ha portat a terme amb la participació tècnica de membres de la Diputació de Barcelona, l’Agència d’Ecologia Urbana i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat. 

Notícia

Primer acord institucional per a la millora de la qualitat de l’aire a la conurbació de Barcelona

 La Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), la Diputació de Barcelona i representants locals aproven els compromisos per reduir un 30% les emissions vinculades al trànsit en el termini de 15 anys.

Notícia

Martorelles instal·la aparells per mesurar els nivells de contaminació

Martorelles forma part dels 40 municipis de la conurbació de Barcelona declarats Zona de Protecció Especial de l’Ambient Atmosfèric.