Article

Portal web Barcelona + Sostenible i mapa interactiu

El portal Barcelona + Sostenible mostra tots els programes i activitats duts a terme a la ciutat de Barcelona destinats a complir els objectius de l’Agenda 21.

Article

Entren en vigor les instruccions per a l'ambientalització de la contractació a Barcelona

El passat 10 de novembre van entrar en vigor 6 noves Instruccions tècniques per a l'aplicació de criteris de sostenibilitat de l'Ajuntament de Barcelona (les 6 primeres ho van fer el 10 d'agost).

Notícia

Editada una guia de botigues responsables amb el medi ambient de Barcelona

La Fundació per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable ha elaborat una guia de consum responsable al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. L'objectiu d'aquesta guia és promoure els comerços respectuosos amb el medi ambient i que no generen residus.

Notícia

Aigües de Barcelona bonificarà l'aigua dels solars inclosos en el programa Pla Buits de l'Ajuntament

El director general d'Aigües de Barcelona, Ignacio Escudero, i la comissionada d'ecologia de l'Ajuntament de Barcelona, Eva Herrero, han signat aquest 15 de gener un conveni de col·laboració per bonificar el subministrament d'aigua d'onze solars municipals de la ciutat inclosos en la segona edició del programa Pla Buits.

Article

La petjada ecològica d’una criatura d’escola bressol

Els investigadors Anna Petit, David Sanjuan, Julia Martínez, Joan Rieradevall han estat pioners a fer un estudi sobre la petjada o empremta ecològica de l’alumnat d’escoles bressol.

Opinió

Plaça Catalunya, més rodona que mai

Per primer cop visito Plaça Catalunya per Nadal. Per primer cop m'hi estic més de pocs minuts, o bé de pas. Per primer cop l'he trobat plena de contingut i habitable. Més rodona que mai.

Notícia

Barcelona prohibeix l'ús de glifosat

Satisfacció de part de les organitzacions impulsores de la moció aprovada ahir amb el suport de tots els grups municipals del consistori

Notícia

Barcelona acull la Fira de Consum Responsable aquest Nadal

Aquestes festes de Nadal la plaça de Catalunya de Barcelona serà l'escenari de la primera edició de la Fira de Consum Responsable (Economia Social i Solidària). S'hi podran trobar productes, serveis i activitats d'empreses i entitats que permeten practicar un consum responsable i de proximitat i fan possible una economia realment social i solidària.

Notícia

Teixint Xarxes: trobada d'experiències europees per lluitar contra el malbaratament d'aliments

Iniciatives d'aprofitament de Grècia, Itàlia, França, Portugal i Espanya es reuniran a Barcelona per compartir reptes comuns. L'acte organitzat per la Plataforma Aprofitem els Aliments comptarà amb la presència de l'activista internacional Tristram Stuart.