Acte

Ruta: La nit dels ratpenats a Collserola

07/07/2017 - 18:30
Centre d'Informació del Parc Natural de la Serra de Collserola
Notícia

L'èxit del Dia Mundial del Medi Ambient al món local enllaça amb la Setmana de l'Energia

El passat diumenge, dia 5 de juny, es va celebrar a tot Catalunya el Dia Mundial del Medi Ambient, que va finalitzar amb centenars d'activitats a tot el territori. L'objectiu de la diada era el de fomentar pràctiques sostenibles i sensibilitzar la població per aconseguir conservar el medi ambient.

Notícia

Granollers instal·la un sistema innovador per protegir els marges del riu Congost

Granollers, amb el suport del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs i l’assessorament de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), ha enllestit la primera fase –amb una inversió de 24.000 euros– d’un projecte de condicionament de diversos marges del riu Congost, que es desenvoluparà al llarg de dos anys.

Notícia

La llúdriga torna al Tenes

Dins els treballs de seguiment de la llúdriga al nostre territori, tècnics i col·laboradors del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs han aconseguit una altra prova de la presència d’aquest mamífer a la conca del riu Tenes

Notícia

Montcada s'incorpora a la xarxa de seguiment de les poblacions de papallones CBMS

Les dades que proporcionen les papallones que passen pel municipi de Montcada i Reixac són des de fa uns dies objecte d'estudi per la xarxa Butterfly Monitoring Scheme a Catalunya (CBMS) integrada per 146 estacions de mostratge ubicades a Catalunya, Illes Balears i Andorra.

Notícia

Neix el primer poll de l'àguila perdiguera del Parc del Garraf

El procés de nidificació de les tres parelles d'àguiles cuabarrades o perdigueres (Aguila fasciata) ha estat tot un èxit. Aquest matí ha nascut el primer pollet d'un dels nius  i en dos o tres dies ha de néixer el segon, mentre que el de l'altre niu trigarà encara uns dies més.
Notícia

Comença el procés de nidificació de l'àliga perdiguera del Parc del Garraf

El procés de nidificació de l'àliga perdiguera o cuabarrada (Aquila fasciata) del Parc del Garraf ja ha començat. Dues webcams ofereixen imatges en directe de dos nius de dues de les tres parelles que hi ha al parc d'aquesta espècie en perill d'extinció.

Una de les càmeres ha captat, dimarts passat 14 de febrer, al migdia, la posta del primer ou d'enguany.