Article

L’escola Montagut de Santa Susanna estalvia un 16,6% del consum energètic gràcies al projecte Euronet 50/50 max

L’any 2013 l’escola Montagut i l’Ajuntament es van adherir al programa europeu d’estalvi energètic Euronet 50/50max coordinat per la Diputació de Barcelona, en el que van participar 100 escoles d’arreu de Catalunya i 500 de tot Europa.

Notícia

Mollet del Vallès entrega els xecs del Projecte Euronet 50/50

Aquest projecte d'estalvi energètic 50/50 té com a objectiu reduir la despesa energètica a les escoles públiques. El concepte es basa en retornar el 50% d'aquest estalvi a les escoles participants perquè el dediquin a equipaments necessaris i, de retruc, es consciencia a la població sobre la importància de l'estalvi i l'eficiència energètica.

Article

Mataró redueix la despesa energètica de dos equipaments municipals amb l’aplicació de bones pràctiques

La Biblioteca Antoni Comas i l’Edifici de Vidre han reduït notablement la seva factura energètica en els darrers 6 mesos amb l’aplicació de bones pràctiques. L’estalvi conjunt aconseguit amb mesures com la utilització eficient de la climatització o apagar els llums que no són necessaris ha estat de 3.000 €.

Notícia

L’Escola Camins de Les Franqueses aposta per l’estalvi amb el Projecte Euronet 50/50

El projecte EURONET 50/50 és un projecte a nivell europeu, promogut per la Diputació de Barcelona, per conscienciar en el bon ús energètic per part de les escoles i l’estalvi econòmic.

Article

L'escola Els Arenys de Castellbisbal ha estalviat 5.722 euros en subministraments

Com que Els Arenys participa en el projecte Euronet 50/50, l’Ajuntament els ha retornat part d’aquest estalvi: 2.000 euros.

Article

Més estalvis amb Euronet 50/50 a Sant Vicenç de Montalt i Sant Cugat del Vallès

Dues escoles de Sant Cugat del Vallès estalvien 22.084 euros amb el projecte Euronet 50/50 d'estalvi energètic. Més de 4.000 euros d'estalvi energètic a les escoles de Sant Vicenç de Montalt.

Notícia

Masquefa participa en el projecte EURONET 50/50 MAX per a la conscienciació de l'estalvi energètic

Els alumnes de les escoles El Turó i Font del Roure de Masquefa han desenvolupat diverses accions als seus centres de cara a disminuir el consum energètic i promoure hàbits més sostenibles.

Article

Estalvi energètic compartit a 11 centres escolars de Sant Boi: Euronet 50/50

L'Ajuntament de Sant Boi signa 11 convenis amb centres escolars participants al projecte municipal Euronet 50/50 d'estalvi energètic compartit. La signatura s'emmarca dins la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2016

Article

Més de 6 mil euros d'estalvi energètic a les escoles d'Arenys de Munt

El segon any de participació de les escoles Sant Martí i Sobirans al projecte Euronet 50/50 ha comportat un estalvi energètic d’uns 6 mil euros.