Notícia

Inici de les actuacions pels nous horts urbans a Calaf

L'Ajuntament de Calaf ha instal·lat un dipòsit amb capacitat per 20.000 litres d'aigua que servirà per regar els nous horts urbans. Aquest 2017 s'executarà una gran part del projecte per tal que puguin posar-se en funcionament abans no acabi l'any.

Notícia

Sant Llorenç des Cardassar crea 42 horts urbans amb formació en inserció sociolaboral

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, a Mallorca,  està creant 42 horts urbans a una parcel•la ubicada a les immediacions de l’auditori de sa Màniga per posar en marxa un projecte de formació en inserció sociolaboral de persones en situació de dificultat o d’exclusió social.

Notícia

Begur impulsa la creació d’horts comunitaris

L’objectiu de la nova acció no és altre que potenciar els valors ambientals i, al mateix temps, socials, ja que estaran oberts a tots els ciutadans de tota condició.

Notícia

L'hort comunitari de Badia del Vallès, finalista del Premi Josep M. Rueda i Palenzuela

El projecte de l’hort comunitari de Badia va ser un dels 5 finalistes del concurs, d'entre 38 projectes presentats.

Notícia

Sabadell lliura horts municipals a persones amb rendes baixes i a dues entitats socials

Amb aquest lliurament, l’Ajuntament de Sabadell fa palès l’objectiu de canviar l’ús de les zones cultivades que cedeix a la ciutat i l’interès per passar de l’horta recreativa a l’horta social. Les parcel·les pertanyen a l’horta de Can Bages.

Article

HortiCultura: Horts Urbans Ecològics a Artés

L’Ajuntament d’Artés ha posat en marxa enguany el Projecte HortiCultura, un projecte d’horts urbans ecològics, amb la finalitat de fomentar l’empoderament social des de diferents dimensions: humanes, socials, culturals i mediambientals.

Article

Horts per combatre la vulnerabilitat social

Al petit interior d’illa Borrell 305 de Barcelona acaben d’inaugurar-se unes taules d’hort urbà coincidint amb la Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample.

Notícia

El primer hort comunitari de Sant Cugat es posa en marxa a Mira-sol amb prop de 180 usuaris

La voluntat de l’Ajuntament és exportar aquesta experiència pilot, emmarcada en el programa Cultiva’t, a d’altres punts del municipi.

Article

Els horts urbans de Pardinyes, a ple rendiment amb prop de 150 usuaris

Els horts urbans de Pardinyes a Lleida compten ja amb uns 150 usuaris i una gran acceptació. L’espai està format actualment per una seixantena d’horts en funcionament, 45 horts de 50m2 i 15 de 25 m2, unes instal·lacions municipals gestionades per l’empresa Punt Eco.