Notícia

Navàs implantarà el sistema de recollida de residus porta a porta el novembre

A partir del mes de novembre els habitants de Navàs hauran de dipositar davant de la porta de casa les seves escombraries seleccionades seguint un calendari que indicarà les fraccions que es lliuren cada dia i, els establiments també disposaran d'un calendari específic adaptat a les seves necessitats.

Notícia

Dosrius farà la recollida de la brossa porta a porta

Foto: Lluís Martínez

L'Ajuntament de Dosrius vol fer un gir al model de recollida de la brossa i anuncia que a finals d'any començarà a implantar el porta a porta. El sistema actual de contenidors diferents per a cada fracció s'ha vist que no resulta viable per millorar les dades de reciclatge.

Notícia

La Segarra ampliarà el servei de recollida selectiva porta a porta a tota la comarca

Actualment la recollida selectiva només es du a terme a Cervera, Guissona, Sant Guim de Freixenet i Torà, pobles que sumen més del 80% de la població i que marquen quina és la taxa de residus de la comarca a partir de la bon o mal reciclatge que en fan; un fet que no és correcte pel president del Consell Comarcal ja que repercuteix beneficiosament als pobles que no reciclen.

Notícia

Súria preveu implantar la recollida de residus porta a porta a final d'aquest any

Dipòsit controlat de residus de Bufalvent, a Manresa /Salvador redó

L'Ajuntament de Súria té la intenció de tirar endavant la implantació del sistema de recollida de residus porta a porta aquest 2017, probablement a final d'any. A hores d'ara s'està elaborant la proposta d'implantació d'aquest model, que el consistori preveu presentar a les entitats veïnals de la vila en diverses xerrades abans de la seva posada en marxa.

Notícia

Solsona i Olius implantaran el sistema de recollida de residus porta a porta

L'Ajuntament de Solsona ha encarregat un estudi de viabilitat per a la implantació del sistema de recollida selectiva de residus porta a porta al municipi i  també previst que aviat s'implanti a la urbanització del Pi de Sant Just, que pertany a Olius.

Notícia

La recollida selectiva porta a porta es consolida al 84% a Sant Esteve de Palautordera

El novembre de 2016 el servei de recollida selectiva porta a porta va començar a funcionar com a nou sistema de recollida de residus al municipi de Sant Esteve de Palautordera. Quatre mesos després els resultats són molt positius i la recollida selectiva arriba ja al 84,19% de reciclatge, resultats molt superiors a la mitjana del 40% que s'assolia fins llavors.