Notícia

Pla pilot de recollida de residus porta a porta, a Lleida

El regidor Fèlix Larrossa al desembre 2016

 La Paeria de Lleida ha encarregat a una consultora i a la concessionària un estudi per engegar enguany el servei, el primer que es farà en una ciutat de 100.000 habitants. L'hostaleria i els comerços ja apliquen el nou sistema de tractament de la brossa.

Notícia

La recollida selectiva es dispara per sobre del 80% a Argentona

L'ampliació del model de recollida selectiva porta a porta a tot el municipi i el trasllat de l'àrea d'emergència de residus a la deixalleria municipa ajuden a explicar el canvi.

Notícia

Ha començat la recollida selectiva porta a porta a Begur

El nou servei de recollida selectiva de residus porta a porta a Begur ha començat el dia 1 de febrer. 

Notícia

La recollida selectiva porta a porta segueix sent un repte

Fa 17 anys l'Ajuntament de Tiana va implantar per primer cop a Catalunya un servei de recollida selectiva porta a porta i s'ha fet balanç de la feina feta i els reptes de futur d'aquest sistema de recollida a l'Assemblea anual de l’Associació de Municipis Catalans per la Recollida Porta a Porta.

Notícia

Caldes de Montbui millora i amplia la recollida porta a porta

El regidor Jaume Mauri

A partir del febrer es millora el sistema de recollida de residus al nucli antic, augmenta un dia la recollida porta a porta de la fracció orgànica a les urbanitzacions i, a partir del març, s’inicia la recollida porta a porta als barris de l’Ametller i el Puigdom.

Notícia

Roda de Ter impulsa una campanya per reactivar el reciclatge de deixalles i reduir el rebuig

La campanya demana als veïns que separin les deixalles per reduir el rebuig i adverteix que la brossa mal seleccionada acaba a l'abocador, suposant una despesa pel poble que pot fer pujar les taxes.

Notícia

Begur demana als seus veïns quin model de neteja volen

La iniciativa pretén adaptar la normativa a una nova realitat social i al canvi produït en la gestió de residus sòlids urbans a Begur, on a partir del proper febrer es començarà a apostar per la recollida selectiva porta a porta. 

Notícia

La recollida porta a porta a Arenys de Munt arriba a les urbanitzacions

La recollida selectiva porta a porta arriba a les urbanitzacions d'Arenys de Munt de Can Jalpí i Can Sagrera el proper 6 de febrer de 2017. Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament pretén incrementar el percentatge de reciclatge al municipi, tot ampliant-lo a aquelles zones on fins ara no tenien el porta a porta.

Notícia

Argentona completa l'ampliació de la recollida de residus porta a porta a tot el municipi

S'ha implantat el model a les urbanitzacions de Les Ginesteres, Can Cabot, Can Raimí i Can Ribosa, fins a completar ja tot el municipi.

Notícia

La recollida porta a porta s'aplicarà a l'Anoia el 2017

Camió de recollida als Prats de Lluçanès. Foto: Anna Aguilar

El nou sistema vol augmentar l'índex de reciclatge de la comarca, que actualment és del 19%. Durant el 2017 el Consell Comarcal de l'Anoia vol canviar el model de recollida selectiva d'escombraries porta a porta als més de 20 municipis on s'encarrega d'aquest servei.