Notícia

Valoració positiva del sistema de recollida porta a porta al barri de la Vall de Sant Daniel de Girona

La iniciativa també s'està instaurant als establiments hotelers del Barri Vell i del Mercadal de Girona amb la recollida de la fracció orgànica.

Notícia

Es posa en marxa una prova pilot de recollida de residus porta a porta en establiments de les platges del Vendrell

El dilluns 26 de juny es posarà en marxa el primer servei de recollida de residus porta a porta del municipi. Concretament, durant l’estiu, es farà una prova pilot en 121 establiments de les platges del Vendrell.

Notícia

Arranca la recollida selectiva porta a porta als comerços de l’Eix de Lleida

La recollida selectiva porta a porta va començar a la capital pels establiments hotelers i grans productors, amb l’objectiu de millorar l’índex de reciclatge. La fase següent ha estat incorporar aquest sistema als negocis de l’Eix i la Paeria té prevista també una prova pilot en domicilis particulars d’un barri o una zona delimitada de la ciutat.

Notícia

Collbató tria la recollida porta a porta de totes les fraccions, amb un 56% del total de vots

310 llars del municipi han votat en el procés participatiu engegat per l’Ajuntament de Collbató per millorar el servei existent de recollida selectiva porta a porta.

Notícia

Argentona eleva la recollida selectiva per sobre del 88%

L'ampliació del model porta a porta al Cros i els veïnats de Les Ginesteres, Can Cabot, Can Raimí i Can Ribosa suposa un salt de gairebé 23 punts en el primer quadrimestre de 2017 en comparació amb l'any passat

Notícia

Sant Julià de Vilatorta canviarà el sistema de recollida de residus i farà porta a porta

L'Ajuntament i l'empresa Recollida de Residus d'Osona (RRO) del Consell Comarcal van exposar l'estudi de viabilitat de l'actual sistema de residus en una reunió oberta amb tot el veïnat.

Notícia

Navàs implantarà el sistema de recollida de residus porta a porta el novembre

A partir del mes de novembre els habitants de Navàs hauran de dipositar davant de la porta de casa les seves escombraries seleccionades seguint un calendari que indicarà les fraccions que es lliuren cada dia i, els establiments també disposaran d'un calendari específic adaptat a les seves necessitats.

Notícia

Dosrius farà la recollida de la brossa porta a porta

Foto: Lluís Martínez

L'Ajuntament de Dosrius vol fer un gir al model de recollida de la brossa i anuncia que a finals d'any començarà a implantar el porta a porta. El sistema actual de contenidors diferents per a cada fracció s'ha vist que no resulta viable per millorar les dades de reciclatge.