Notícia

Igualada desenvolupa un pla local de prevenció per reduir la generació de residus

Aquest és un pla que s’ha de començar a implantar aquest 2017 i que té com a fita, de cara al 2020, aconseguir que la generació anual de residus de la capital de l’Anoia es redueixi en 1.400 tones respecte el volum actual.

Notícia

Igualada realitza una campanya per millorar la recollida d'envasos al sector Horeca

L’acció se centra específicament en envasos lleugers i de vidre i, entre altres accions, preveu distribuir més de 300 recipients als establiments.

Article

Banc d'articles reutilitzables a Igualada

El Banc d'articles reutilitzables i material infantil té com a funció principal la recepció i supervisió de diferent tipus de materials per a la seva posterior donació a persones en situació de necessitat.

Article

Les instal·lacions fotovoltaiques municipals d'Igualada estalvien 22,5 tones de CO2

N’hi ha al Mercat de La Masuca, l’Estació d’Autobusos, l’Escola Dolors Martí, l’Estadi Atlètic, l’Espai Cívic Centre i la Residència Pare Vilaseca.

Notícia

Igualada vol assumir la titularitat del servei d’aigua, que no vol dir municipalitzar

L'Ajuntament d'Igualada està estudiant la manera d’assumir la titularitat del servei d’aigua, però aquest fet no té res a veure amb el model de gestió d’aquest servei. Una vegada l’Ajuntament pugui assumir la titularitat del servei haurà de decidir quin és el millor model per gestionar l’aigua a Igualada.