Article

Es posa en marxa una instal·lació solar d'autoconsum a una escola de Mollet

La instal·lació consta de panells fotovoltaics situats en una pèrgola del pati de l'escola pública d'Educació Infantil i Primària de Mollet del Vallès, amb una potència de 20 kWh. 

La producció anual és de més de 19.000 quilovats-hora i un 65% es podrà aprofitar per al propi consum de l'Escola Sant Jordi. La resta s'injectarà a la xarxa amb la retribució corresponent. 

Notícia

Mollet, primera ciutat catalana on s'instal·laran contenidors de roba usada de Càritas

L'Ajuntament de Mollet del Vallès, Càritas Diocesana de Terrassa i la Fundació Formació i Treball han signat un conveni de col·laboració pioner a Catalunya que comportarà la instal·lació de contenidors de roba usada per articular la seva recollida i, alhora, potenciar la inserció laboral de persones en risc d'exclusió social.

Notícia

Mollet del Vallès ja té operatiu el primer punt de recàrrega per a vehicle elèctric

Foto: Ajuntament de Mollet del Vallès

Aquest punt de recàrrega per a vehicles elèctrics està ubicat a l'Avinguda Burgos i permet carregar fins el 80% de la bateria del vehicle durant un termini màxim de dues hores.

Notícia

Presentat el Pla supramunicipal d'acció per a la millora de la qualitat de l'aire del Vallès Oriental

12 municipis del Vallès Oriental disposen d'un Pla d'acció per a la millora de la qualitat de l'aire que inclou diverses mesures, la majoria destinades a reduir la intensitat del trànsit i les emissions dels vehicles.

Article

Transparència aplicada a la gestió energètica a Mollet del Vallès

En el marc de la política de transparència, l'Ajuntament de Mollet del Vallès ha inclòs un apartat sobre la gestió energètica al portal de transparència municipal.

Notícia

Es presenta una nova campanya de civisme a Mollet

L'Ajuntament de Mollet del Vallès posarà en marxa les properes setmanes una nova campanya de sensibilització i educació ciutadana amb l'objectiu de reduir les defecacions de gossos a la ciutat.

Notícia

Es celebra la 12a Jornada Catalana de la Mobilitat a Mollet

Sota el lema Reptes actuals del Transport Públic a Catalunya. El finançament i el Transport a la Demanda, Mollet del Vallès ha acollit la 12a Jornada Catalana de la Mobilitat en la que ha estat l'edició amb més participació fins ara amb l'assistència de 380 representants de diferents ciutats catalanes i europees així com de diferents empreses de mobilitat i transport.

Article

Enllumenat públic lliure de vapor de mercuri a Mollet del Vallès

Sis mesos abans del termini establert per la Generalitat, l'Ajuntament de Mollet del Vallès ha retirat la totalitat de les làmpades de vapor de mercuri que encara hi havia a la ciutat substituint-les per altres de menys consum i més respectuoses amb el medi ambient.