Notícia

Ripollet adjudica 25 horts municipals

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet ha organitzat i gestionat l'adjudicació de 25 horts municipals de Ripollet.

Notícia

Es consolida el servei de lloguer gratuït de bicis R-Bici de Ripollet

El servei R-Bici arriba al final de la temporada i es consolida com una alternativa de mitjà públic de mobilitat sostenible. El punt de lloguer gratuït de bicicletes, promogut per l'Ajuntament de Ripollet, ha estat obert de juliol a octubre.

Notícia

Ripollet disposa d'un nou Punt d'informació sobre l'estalvi energètic

Es tracta d'un servei a disposició dels ciutadans per tal de promoure l'estalvi energètic, reduir la factura de la llum i les emissions de CO2.

Article

Explora el teu parc torna a descobrir els espais verds de Ripollet

El projecte consisteix en unes gimcanes, dirigides per educadors de la Casa Natura, que serveixen per donar a conèixer els espais verds de la vila, i promoure aspectes i valors relacionats amb la natura i la seva importància a Ripollet.

Notícia

El servei de lloguer gratuït de bicicletes reciclades torna a Ripollet

El servei de lloguer gratuït de bicicletes reciclades instal·lat al mòdul del parc del Riu Ripoll de Ripollet tornarà a estar disponible a partir de l'1 de juliol i fins al 31 d'octubre. El servei funcionarà de dijous a diumenge de 8 a 11 del matí i de 18 a 21 de la tarda.

Notícia

Montcada i Reixac i Ripollet proposen que el Pla de Reixac sigui espai protegit

Un grup de treball format per representants tècnics i polítics dels ajuntaments de Montcada i Reixac i de Ripollet, amb el suport de la Diputació de Barcelona, treballa per aconseguir el Pla d'Espais d'Interès Natural (PEIN) del Pla de Reixac.

Notícia

Ripollet, exemple en el procés de municipalització de l'aigua

Ripollet va acollir l'11 de maig una reunió de regidors i tècnics de municipis que estan en procés de municipalitzar l'aigua o que estan pensant de fer-ho. Durant la trobada, la primera tinent d'alcalde, Pilar Castillejo, va explicar el model que està seguint Ripollet.

Notícia

Comencen les jornades ecològiques de Ripollet, Cultiva't

La Regidoria de Medi Ambient de Ripollet i diverses entitats del municipi organitzen per a aquesta primera quinzena de maig les jornades ecològiques del Ripollet Cultiva't.