Article

Més d’una trentena d’usuaris utilitzen ja el servei de fotolinera de Rubí

Foto: Localpres

Rubí ha inaugurat la seva tercera fotolinera per a vehicles elèctrics. L'espai, situat davant del Rubí Forma, proporciona energia fotovoltaica tant per a la càrrega de vehicles elèctrics com per a l'autoconsum energètic de l'equipament municipal. La nova instal·lació del Rubí Forma ja té 35 usuaris registrats que poden endollar gratuïtament els seus vehicles.

Notícia

Rubí inclourà clàusules contra la pobresa energètica al nou contracte elèctric

Així ho han acordat tots els grups municipals durant el Ple ordinari del mes de març. L'acord instar al govern local a redactar i incloure al plec de condicions un conveni contra la pobresa energètica d’obligat compliment per a les empreses que resultin adjudicatàries del subministrament d’energia elèctrica.

Notícia

Rubí aposta per la mobilitat sostenible i el canvi de model energètic

Rubí ha acollit la Festa de l’Energia, en el marc de la celebració del Dia Mundial de l’Energia, en la qual s’han dut a terme diverses activitats. Coincidint amb la data la iniciativa municipal Rubí Brilla ha celebrat la seva 12a jornada tècnica, que en aquesta ocasió va girar al voltant del finançament alternatiu.

Notícia

Una nova campanya pretén fer créixer els índexs de reciclatge a Rubí

L'Ajuntament de Rubí acaba d'engegar la campanya Recicla! Posa colors a la ciutat amb l'objectiu de millorar les xifres de recollida selectiva a Rubí, una de les més baixes de la comarca i del país. S'entregaran kits de recollida selectiva i es faran xerrades informatives al casc urbà i a les urbanitzacions.

Notícia

Rubí celebrarà el Dia Mundial de l'Energia i acull la presentació del cotxe elèctric de Tesla

Rafa Güeto davant la fotolinera del R+D

Rubí celebra el 14 de febrer el Dia Mundial de l'Energia amb diverses activitats pensades per a tots els públics: una jornada tècnica, una festa oberta a tota la ciutadania i serà la segona de l'Estat Espanyol on es presenti aquest model de vehicle elèctric de l'empresa Tesla.

Article

La Trocalleria, el servei d'intercanvi de producte de Rubí, es consolida

Les diferents activitats de reparació, compra de segona mà, intercanvi o reutilització programades durant aquesta setmana han aconseguit un estalvi de 360,77 kg de residus.