Notícia

La VI Jornada BioEconomic de Sitges gira entorn la mobilitat eficient i sostenible

Sitges: Mobilitat Eficient. Amb aquest títol s'ha celebrat la VI Jornada BioEconomic que ha acollit l’Edifici Miramar de Sitges. La jornada ha volgut enguany debatre sobre la gestió de la mobilitat i promoure accions per aconseguir una mobilitat responsable i sostenible.

Notícia

Millores ambientals a l’Espai Natural dels Colls i Miralpeix

El projecte de millora forestal, potenciació d’espècies vegetals, recuperació i millora de conreus de garrofers i creació d’espais oberts afecta a més de 13 hectàrees d’aquest espai natural.

Notícia

Sitges inicia un procés de participació ciutadana pioner per configurar el nou servei de neteja

El procés de participació, que començarà en els propers dies, compta amb una plataforma on-line i activitats que serviran per aportar l’opinió sobre la neteja a Sitges.

Notícia

L’Ajuntament de Sitges fa una prova pilot amb tres vehicles elèctrics

Els vehicles elèctrics serviran per a les tasques de l’àrea de Territori de l’Ajuntament de Sitges

L'àrea de Territori de l'Ajuntament de Sitges disposa durant tres setmanes de tres vehicles elèctrics per fer una prova pilot. La prova s'ha pogut dur a terme gràcies a una cessió de l'empresa Renault a l'ajuntament. Els vehicles són un Renault Zoe, Renault Kangoo i un Renault twizy.

Notícia

La fira del Recicl’Art rep més de 3.000 persones

L’exposició Sitges Recicl’Art, que coordina Drap Art a l’Edifici Miramar, es pot visitar fins el 17 de juliol.

Notícia

Sitges aposta per la preservació del medi ambient a través de l’art amb el Recicl’Art

El festival, del 9 al 12 de juny, uneix art, medi ambient i desenvolupament sostenible i dóna una sortida creativa a materials de rebuig. Tallers, exposicions, la ruta de galeries, música i la fira a La Fragata centraran l'activitat.