Notícia

La recollida selectiva porta a porta segueix sent un repte

Fa 17 anys l'Ajuntament de Tiana va implantar per primer cop a Catalunya un servei de recollida selectiva porta a porta i s'ha fet balanç de la feina feta i els reptes de futur d'aquest sistema de recollida a l'Assemblea anual de l’Associació de Municipis Catalans per la Recollida Porta a Porta.

Notícia

L’Ajuntament de Tiana guanya el Premi Europeu de Prevenció de Residus

L’Ajuntament de Tiana ha estat premiat en la categoria d’administracions públiques  per la campanya “A Tiana reduïm els residus” i suposa un conjunt d’accions orientades a promoure la desmaterialització i prevenció de residus en diferents sectors i públics. 

Notícia

Quatre finalistes catalans al Premi Europeu de la Prevenció de Residus

L’Ajuntament de Tiana, l’associació Nutrició sense Fronteres, l’empresa de càtering Campos Estela, de Rubí, i la Fira Internacional de Barcelona aconsegueixen situar-se en la fase final del premi, tots per projectes relacionats amb la prevenció de residus.

Notícia

Sis candidats catalans al VII Premi Europeu de la Prevenció de Residus

L’Agència de Residus de Catalunya (ARC) ha presentat sis projectes catalans al VII Premi Europeu de la Prevenció de Residus, que es donarà a conèixer el pròxim mes de mes de maig a Brussel·les.

Notícia

Tiana, Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat i Cornellà de Llobregat reconeguts en els Premis Ciutats Sostenible

La ministra d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Isabel García Tejerina, ha lliurat els XIII Premis Ciutat Sostenible que guardona les actuacions dels municipis espanyols en matèria de desenvolupament sostenible.

Article

L'Ajuntament de Tiana guanya el 'Premio Ciudad Sostenible' en la categoria de Residus

Els 'Premios Ciudad Sostenible' que per dotzè any consecutiu atorga la Fundación Fòrum Ambiental, amb el suport del Ministerio de Medio Ambiente i el patrocini d'Ecoembes, són un reconeixement als municipis i Ens Locals Supramunicipals de l'estat espanyol que hagin apostat per projectes i actuacions dirigides a potenciar la sostenibilitat.